світиться ABS на панелі може обвійдеться заміною реле, але тре все продивитися. де добрий компутер-діагност :?: наперед дякую
Відповідь: світиться ABS Незнаю чи добрий але якись е, на зїзді. А можна на алексі або на ауді на навроцького.
Відповідь: світиться ABS Якшо при цьому педаль не стала дубовою (і гальма нормальні), то скорше всього якийсь з датчиків. Їх треба перевірити тестером на опір (1 кОм має бути, якшо опір якогось з датчиків сильно відрізняється від інших-його фтопку). Роз*єми передніх датчиків-під капотом, задніх-під задньою сідухою, на них і міряєш. Крім цього, перевір дроти до датчиків на предмет обривів, неконтактів і підмикань, і почисти крильчатки на ступицях, з яких датчики АБС зчитують, від болота. Так само датчики може глючити через сильний люфт підшипників ступиць.
Відповідь: світиться ABS Шановні колеги! Маю таку мінімальну пробемку. В суботу поміняв передні гальмівні колодки. Піля того як виїхав із сервісу деь за 1 км загорілсь лампоча АБС і автоматично абееска відключилась. Тормоза працюють як в ВАЗ 2106 скільки натиснеш - стільки затормозить. Проблема точно не АБС, бо почитав в сервісній книзі, як включати її. Після повороту ключа не завівши машину теба 5-6 разів натиснути педаль гальма і АБС знову працює, але 3-4 рази притормозити і вона знову відключається. Я припускаю, що колодки ще не притерлись і не гальмують всією поверхнею, тому йде більша нагрузка на супорт і включається АБС. А оскільки ефективність гальмування з АБС низька, то комп її відключає. Це реально? чи є інша причина? Крім того, перший раз (в суботу) мені неправильно поставили ліву і праву внутрішню колодки тому була після 90 км/год вібрація. Сьогодні переставив так як треба вібрації немає...все ок! Додано через 3 години 47 хвилин ???:???::???:
Відповідь: світиться ABS При заміні зовнішньої гранати не підключили датчик швидкості АБС! Ліве колесо ніби весь час було заблоковане, тому при мінімальному натисканні на педаль зразу спрацьовувала АБС! Питання вирішилось зняттям колеса та самостійному підключенню датчика! Гавтоматично антиреклама сервісу БОШ біля Ювелірки на перехресті Стрийська - Наукова! Їм таврії ремонтувати і то я б не довірив... Одна поїздка на сервіс закінчується ще двома додатковими на інший...
Відповідь: світиться ABS Дуже класні електрики(компуторщики) на сервісі Шкода в кінці Зеленої.Роботу доробляють до кінця, і коштують не дорого(на Алексі в два рази більше за ту саму роботу) Звати Андрій та Богдан.Перевірено.8)
Відповідь: світиться ABS підтримую я там обслуговувався коли жив у Львові. Взагалі сервіс хороший, єдиний мінус (не для всіх) вони не обслуговують гарантійних машин , не знаю про VW чи шкоди, але Сеатів точно не беруть гарантійних