Світиться Лампочка ABS

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем lom_7, 3 тра 2009.

1. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Підскажіть будьласка що може бути світиться лампочка ABS ?

2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    скорше всього полетів датчик

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Більш-менш змістовну відповідь зможеш отримати на діагностиці.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    так так якщо підключити комп і протестити ваг комом то можна взнати в чому справа, який з датчиків полетів...

5. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    або можна кожен датчик тестером перевірити:nyam2:

ну або просто тестером

Останнє редагування модератором: 3 тра 2009
  6. Роман П

Роман П Початківець

VW Passat В 3, 2.0 16V GT 1992 г
    Така сама проблема, а як тестером перевірити

7. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    піднімаєш задню сідуху. відєднюєш датчик і міряєш опір

8. orra

orra Active Member

audi 100
    датчик має мати приблизно 1 ком

9. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Так дійсно причина в (Датчик, частота вращения колеса,1H0927808)ціна на базарі 350-500грн взалежності від виробника, планую пошукати на шротах, підскажіть де таке може валятися?

10. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    на шротах краще не бери
    бо може сроро полетіти
    новий(походу оригінал)920 грн

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    По перше, у тебе сам датчик АБС від"єднується від провода, який іде до нього. Це з однієї сторони добре, бо датчик дешевший. І проблема може бути або в датчику або в проводі. Так шо спробуй поміряти опір на цьому датчику під капотом з правої сторони (разом з проводом) і на самому датчику (відключивши від нього провід біля ступиці). Так ти зможеш переконатись, чи опору не має сам датчик, чи перебитий провід. Якшо на датчику немає опору, провід можеш не мучити.
    Далі по запчастинах: Я би однозначно радив подивитися оригінал на шроті. Тим бідьше шо на Г3 вони в пласмасовому корпусі і легко знімаються без пошкоджень. В той час як на Пассаті вони в металічному корпусі і їх вийняти з ступиці практично нереально. Ну а з проводом питань немає взагалі. Ціна буде думаю в районі 20 уй.
    Раджу дуууже акуратно відкручувати болт, яким датчик прикріплений. Бо якшо його зламати, то прийдеться висверлювати і нарізати різьбу в ступиці.
    Ще врахуй, що вказаний тобою номер датчика в червні 1997 року помінявся на № 1j0927804. так шо шукай або той або той.
    Про новий що можу сказати: я купував новий, виявилась підробка, мусів купити потім б/у. працює без нарікань.
    Будуть питання, пиши сюди або в аську.

12. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Все так і робили, з дротом все нормально, болт тоже нормально відкрутився, але прикіпів сам датчик і зніматися нехоче (силою неваріант зломиться) збризнули ВДшкою думаю має розїсти. Хоча і річ досить популярна ставиться на велику кількість машин, в наявності ніде нема.

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    А датчик в пласмасовому корпусі чи в металічному?
    Якщо в пласмасовому, то мав би легко вийнятись. Якщо ж все таки витягнути важко, то можна застосувати й дещо "грубу" силу, все одно йому дорога у сміттярку. Можна спробувати його розрухати молотком відносно своєї осі, тобто шоб він прокрутився в ступиці. І потім через отвори в роторі чимось вибити.
    На рахунок наявності нічого не підкажу, бо я не зі Львова. Але якшо вже такий прикрий напряг, то можу пошукати у Франківську, дати координати в Києві, або замовити оригінал.
    Але я не вірю що їх нема на розборках.

з.і. новий в оригіналі коштує 45 євро. Є й такі, що коштують від 120 грн., але я би радив взяти на розборці, получиться не дорожче. а якщо новий, то фірми АТЕ. Тай шукай не тілько на ФВ розборках, шукай і від Ауді, Сеат, Шкода. Пароль - правий передній датчик АБС без провода.
    А взагалі-то можна замовити або на Екзисті, або оригінал. За 2 тижні приїде. Без АБС можна покататись пару днів.
    Успіху.

Останнє редагування: 7 тра 2009
  14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    І як той ЕКЗІСТ працює? Знаю в Україні є філія в Києві, хочу замовити, цікавить як вони вирішують з пересилкою.

15. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Працює нормально. Беру у них багато всяких з/ч. Для того потрібно зареєструватися у них на сайті, потім вибираєш по каталогу запчастину, воно тобі видає оригінал і замінники, з цінами. Вибираєш шо тобі потрібно і в корзину.
    Далі тобі на е-майл приходить рахунок на оплату, оплачуєш і чекаєш шоб товар приїхав на склад. Як приїде, тобі звонить менеджер і питає, чим тобі відправити. Домовляєтесь і отримуєш собі товар.

• Подобається Подобається x 1
  16. orra

orra Active Member

audi 100
    шось там ціни не альо. лямбди там в 2-3 рази дорожчі чим по львову .
    розподільник палива на ауді aar 2,3 - 31 193,25 грн. здуріти можна.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)