Світиться лампочка поворотів!!!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем PIRAT, 16 чер 2009.

1. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Привіт усім! Народ допоможіть вирішити проблемку. Вчора пропав сигнал, щось там ковирявся :sorry:, сигналу не зробив - а зате охормив нову поломку. В моєму GOLFi II (1.6 дизель) чомусь почала ледве світитися зелена лампочка (вказує повороти), підкажіть будь-ласка, що це може означати і при можливості, що я начудив.

Деякі нюанси: в мене була сигналка (ставив не майстер, а :wacko1:), мені її зняли пів року тому і трохи матюкалися, казали що було б добре змінити трохи електрики (перід) - але зробили на силу. Підкажіть ще будь-ласка де можна знайти проводку до GOLFi II (1.6 дизель), і скіко то добро коштує????

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Суті допису не розумію бо не знаю слова "охормив" от тепер і не понятно - ти щось поламав чи в тебе так було постійно?
    В мене така ж фігня. Лампочка повністю тухне тільки коли працюють поворотники або виключене запалення. Причина в неоригінальноому реле поворотників. Тре міняти.

3. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    глянь на реле аварійки якшо воно глючить то буде така хохма
    або ше може бути кнопка аварійки

4. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Те саме. Зрозуміло. Тільки таке сталося вчора, а не постійно!

Реле клацає..., а от до кнопки уваги не приділяв!

А на рахунок проводки до GOLFi II (1.6 дизель), і скіко то добро коштує????

Останнє редагування модератором: 16 чер 2009
  5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    PIRAT, а нах тобі міняти всю проводку?! Подивись справді до аварійки, почисть контакти підрульового переключателя поворотів, подивись проводку яка йде до переключателя чи ніде не коротить, або не обірвало. . !

6. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Не суть тільки в "лампочці зеленого кольору" Як писав раніше: {(в мене була сигналка (ставив не майстер, а :wacko1:- дротів в дра рази більше ніж потрібно), мені її зняли пів року тому і трохи матюкалися, казали що було б добре змінити трохи електрики (перід) - але зробили на силу.)}
    Після деякого часу на запобіжнику 18 (якщо не помиляюся де сигнал) взагалі нема струму - нема сигналу. Реле дального-ближнього світла, або кнопка вкл габаритів горить при 1год їзді на дальньому світлі. В заді працювали тільки фари.
    Задню проводку перебрав і все в порядку - все працює. А на перід хочеться зберегри кольори дротів. Через це і хочеться зробити на совість.

• Подобається Подобається x 1
  7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    знєм ми таких майстрів.... :ireful: дивись на слідуючий раз, як поміняєш проводку, скажуть - міняй машину.:dntknw:
    знайди схему з проводкою і гарно все перебири. лишнє - викинь.:sorry:

8. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Над таким також думав - ніхто тобі добра не зробить, якщо сам собі не зробиш. Знайдеться трохи вільного часу, подумаємо, помозгуємо і добємося мети. Тоді думаю пора закривати тему.
    Якщо є якісь цікаві ідеї - дописуйте!!!

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    в мене похожа ситуація з сигналкою. Але я ще туда не лазив. все працює. крім сигналки. вона мені не треба. захочуть - разом з нею вкрадуть, але на майбутнє - викину все лишнє. схеми вже поскачував. треба трохи часу

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Не зовсім зрозуміло описав - поконкретніше.
    Питання - зараз працють фари заднього ходу (якщо не працюють глянь чи є напруга на 15 запобіжнику)? І чи є напруга крім 18 запобіжника ще й на 16?
    Це по схемам для бензинових версій до 87модельного року включно, але думаю в дизелі такі ж схеми.
    Напишеш виміри в цих точках - можна буде конкретніше визначити причину.

11. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Привіт усім, хто це читає! Взагалі то усе повязане із проводкою задньої частини автомобіля працює! На 16 запобіжику не дивився, там вроді сигнал низького тону.
    А схеми вказують на таке: {Расположение реле в блоке (модель Golf выпуска до 07.1989 г. и модель Jetta до 12.1988 г.) або Цепи, защищаемые предохранителями (модель Golf выпуска до 07.1989 г. и модель Jetta до 12.1988 г.)}, а у вас джета. А дизель і бензин маюже не відрізняються, тільки по параметрах паливної системи.

12. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Щось я нічого не зрозумів з попереднього допису!

13. ENERGY

ENERGY Місцевий

Аналогічно.
    Що конкретно зараз НЕ ПРАЦЮЄ, або ПРАЦЮЄ НЕ ПРАВИЛЬНО?!
    Якщо проблема лише в контрольній лампочці поворотів - то вона і в мене трошки підсвічується коли включенне запалення, пропадає після заведення машини - проблеми в цьому не бачу.

14. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    --- Працює не правильно:
    1) лампочка поворотів - лампочка повністю тухне тільки коли працюють поворотники або виключене запалення.
    2) світло дальнє - коли їдеш більше як прибл. 1 год - горить реле дальнього світла, або кнопка, якою включаються прибори.
    --- Не працює:
    1) сигнал
    2) індикатор ручніка (але час від часу зявляється)

15. ENERGY

ENERGY Місцевий

О, тепер можна шось думати. Що мається на увазі під реле дального світла - в нас же в гольфах релюшки з заводу не йшли. "Кнопка якою включаться прибори" - це кнопка включення габаритів/фар? Можливо в тебе не стандартні лампочки завеликої потужності стоять і через то горить вимикач.
    Сигнал - ще раз раджу перевірити напругу на 18 і 16 запобіжнику, якщо вона там є то перевірити релюшку №6, якщо і там є - тоді залишається кнопка на кермі.
    На рахунок ручніка - більше схоже на поганий контакт - можливо кінцевик під ручніком вже йде спати.

16. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Так то та сама кнопка!

Решітка у мене на 4 фари. При включенні на дальнє світло включаються усі чотири фари. На ближнє - дві. На всіх фарах стоять 55+20%. При включенні на дальнє світло яскравість світла зменшується в порівнянні з ближнім. Постійно горить (крім кнопки включення габаритів/фар ) один і той же запобіжник дальнього світла. В мене такі підозри, що там або коротить, або є послідовне включення фар!

На 18 зап. напруги нема, на 16 не дивився. На рахунок релюшки 6, то в мене там стоїть фішка яка замикає два контакти (а по схемам має бути реле).
    Кнопка на рулі працює, там усе продзвонив.

17. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я тиждень назад змінив всю проводку. Поставив від гольфа 91 чи 92 року випуску, проти проводки мого 85року. Так от в мене(за ту проводку що стояла мовчу бо хтось робив до мене) на новій проводці на сигнал підходить 2 провода на 1ому йде постійний мінус, а на другому мінус коли натискаєш кнопку на кермі. Я взяв другий і біля самого сигналу через реле підключив його(тобто кнопкою в мене вмикається реле, а воно вмикає сигнал).
    На рахунок лампочки ручника то я згоден що проблема в кінцевику. Зніми ,почисть.
    На рахунок дальнього світла попробуй відєднати внутрішні фари, або підключи через реле.
    Яб запропонував тобі свою проводку за +1 але вона в такому стані що поки розберешся що і куди то буде -10(тай знімав я її неохайно, потрібен розєм - є кусачки, клац-є розєм).

18. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    якщо індикатор поворотів постійно горить, повороти не працюють, а аварійка працює, це згорів запобіжник поворотів, я не памятаю який він там саме, але перевір всі і знайдеш несправний. У мене таке колись було.

19. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    щоб не створювати нову тему продовжу цю.
    вчора їду я спокійно по вулицях Львова, і коли включив правий поворот - почав мигати і правий і легенько лівий і на панелі приладів і на самій машині. тобто як аварійка, тільки ліва сторона легше трошки. і кнопка біля включателя габаритів і фар моргає аварійкою. коли включаю лівий поворот - все гаразд. мигає тільки лівий. тільки коли правий - починають мигати всі поворотники і лампочки на панельці приладів. що то може бути?

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    відключи шлейф задньої фари і включи правий поворот подивишся чи так само буде
    якщо не так то шукай замикання на массу, окислені контакти

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)