Я хочу покращити світло в своєму авто, може хто знає які найкраще для цього купити лампочки і скільки вони орієнтовно коштують
Відповідь: Світло Г2 Самі дорогі лампочки які я бачив не ксенон 180 грн 100/90 якщо не щкода машини і якщо витримує генератор то рекомендую поставити але кинути грубі дротики до лампочок і поставити дві додаткові релюшки.
Відповідь: Світло Г2 Плохой свет это конечно проблема. У меня замена ламп на модные 100 ватные ничего особо не улучшила, я думаю основная проблема в Г1 и в Г2 - уставшая оптика. Нет чёткого рисунка, поцарапанное стекло рассеивает свет куда угодно но только не на дорогу.
Відповідь: Світло Г2 Ага. У мене права бита була. Ліва погано настроєна і світила пна дальньому в ліс :mrgreen: Замість битої поставив нову дешевеньку "Депо", лампочку залишив рідну 60В. Потім головне все це відрегулював в гаражі. Тепер все гуд! :razz:
Відповідь: Світло Г2 Я поставив 100 - і тепер зустрічні машини бачу тілько тоді коли сам їх присвічу. Став сотні - і будеш мати радість.
Відповідь: Світло Г2 при регулюванні і виборі ламп подумайте і про інших учасників руху - ато деколи їду по трасі - напроти якесь мурло дальнім валить, я йому мигаю а воно далі дальнім, я тоді тоже дальнє йому а воно і мені дальнє (виявляється до того було ближнє) то я офігіваю аж тормозити приходиться бо ніхрена не видно... ближнє світло має світити вниз - кут регулюється відповідно до завантаження машини згідно інструкції
Відповідь: Світло Г2 Однозначно. В мене коли ближнє було не відрегульовано і світило дуже вперед, то зустрічні мигали. Тепер підкрутив більше в землю - всьо ок і дорогу ліпше видко
Відповідь: Світло Г2 Тут сотні тоже поможуть. В мене середні фари - там тоже сотні. Як якийсь зухвалець сміє моргнути дальнім - чотири сотні репіжать півкіловатом йому в праве око - і він швиденько виправляє свою помилку.. :twisted:
Відповідь: Світло Г2 а дим не валить з чотирьох фар як додатковий засліплюючий елемент для ворога який рухається назустріч?
Відповідь: Світло Г2 Та ні, не моргають мені - добре фари одрегульовані. Але справді помічна штука якщо якийсь дивак їде навпроти з дальнім...
Відповідь: Світло Г2 Статись не станеться, але я вам розкажу. На службовій машині стояли лампочки 55/60 Н4 я поставив 100/90 і включив, світять но погано, взяв тестер (прибор такий що міряє напругу) і поміряв при заведеній машині на акумуляторі 13,75 то нормально, а безпосередньо на лампочці на самому цоколі 10,5вольт питання де ділось 3,25 вольти. Я розумію якщо скажімо би в нас в машині було 220 вольт і десь там пропало 3.25 вольтики то то би було фігня, а так як в нас 13,7 вольт то спад напруги є досить великий, і получається що моя лампочка 100/90 світить на 23% гірше від її робочого режиму. І тому я поставив додаткові релюшки і грубі дроти 2,5кв.і тепер в мене лампочки світять набагато сильніше. як на акумуляторі 13,75 так і на лампочці 13,75 відповідно світить на 100% відсотків своєї потужності. До речі не забудьте що мінусовий дріт теж треба ставити як мінімум2,5кв.
Відповідь: Світло Г2 А й справді, треба спробувати... Бо коли включаю ще й нижні протитуманки (там також сотні :mrgreen: ) то троха пригасають фари. Отож релюшки - і зверху додатково планку фар! Аби зустрічні фури також світлом насолоджувались... :mrgreen:
Відповідь: Світло Г2 А я думав що наші люди вже відійшли від ламп 100/90. Вони заборонені в Європі і коли трапляються такі лампи Філіпс - точно знаю що підробка, бо заборонені лампи не виробляють саме для нашої країни. На попередній машині мав такі лямпади і дуже радів, але зрозумів, що проводка сідає, перемикачі в рульовій колонці швидко горять, відбивачі світла на фарах паляться! Який хєр не поставити Пилипса 55+40%. Одна хєр разніца.
Відповідь: Світло Г2 Ти забув що китай до європи не належить. А коли тобі востаннє полісмен заглядав на лампочки які там 100 чи 55?
Відповідь: Світло Г2 так стоппп... Філіпс в оригіналі не робить 100 (соток). а причому тут полісмен? я щось пропустив з якої то опери?
Відповідь: Світло Г2 Потому что в Европе (как ты сам писал) они запрещены законом - поэтому имеют право проверит твой свет и штрафонуть тебя если что.