Світло в VW Passat B2

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем VWDRIVER, 26 сер 2009.

1. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Добрий вечір всім! Якщо десь не в тему, вибачте, тільки зареєструвався!
    У батька є така машина як VW Passat B2 Hatchback 1.6D 1987року! ось про що я хотів запитати,може хтось щось порадить!
    1. Спочатку на "приборке" пропали показання середнини(датчик на паливо + датчик на температуру= спали + діоди на повороти,акб,пред.пуск,масло,дальний свет)=результат купили іншу приборку, через день виявили проблему = датчику температури капец - хтось його перегріли! взяли 2 приборки = зробили одну! тепер немає підсвітки (плата не з рідної(рідній капец теж прийшов)) і її не було до трасформації...О, головне, питання! як зробити підсвітку приборку, не звязуючись з платою+ може підскажете приблизну схему! буду вдячний!!!
    2.Ще одна проблема, яка з'явилася після встановлення "приборки" хоча і не пов'язана з нею! перемикач вмикає світло через раз, а то і два, + при з більшенні оборотів двигуна, збільшується і яскравість, що робити???

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    1. Попробуй востановить дорожки на плате. Если не выйдет, то приборку освещает 2 лампочки вверху приборки(они возможно просто сгорели) подпаяйся к ним проводами и выведи на фишку(т.е. проведи дубли дорожек).
    2. Меняй кнопку. И зачищай где сможешь массу, так же проверь ремень генератора и шкивы. Скорее всего чемуто из них - хана.

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Перевір бортову напругу, якщо все погоріло(хоча і не в один день) значить є скачок напруги. Таким чином ти будеш усувати результат поломки(виправляти симптоми) а причина залишається і через місяць знову буде те саме.

4. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

1.мабуть придеться або нормальні ламбочки найти на 12V 1.2W або паяти...
    2.там проблема не так в кнопці,а я к в ідеї німців! напруга йде на кнопку,а тільки опісля йде на фари...я десь читав на форумі що ставлять реле 4-х,5-х контакті, але трохи не зрозумів...треба буде почитати...! спс хто відгукнувся! треба буде напругу бортову протестувати!

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
  6. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Я так і буду робити!!! Дякую!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)