Купыв машыну пив року назад , инавидь не знав що там е сиг-ия,але килька недиль назад вона почала крычаты просто так.... И з тых пир вона нагадуе про себекожну нич а той декилька разив на нич... Шо тобыты ??? Або як ии видключыты , и де ....
подивись в районі водія вище пидальок,або подивись по дроту який йде від сірени,але краще поїть до фахівця бо якшо відклюиш мож не завести.
Електрики в ірландії дорогі.... (дешевше машину продати:D.....) значить мусиш сам. спочатку треба вияснити чи в тебе штатна сигнвлізація чи додаткова чи і така і така. вияснити просто- якщо кнопка вкл.викл сигналки вмонтована в ключ запалювання то штатна, якщо маєш додатковий брелок з кнопками то є і штатна і нештатна. Але полюбому сигналка кричить бо десь не контачить один з датчиків, або окислився, або вода на датчик попадає. познаходь всі кнопки які натискаються коли закриваєш всі дверки, капот і кришку багажника. Переглянь їх понатискай, почисть контакти якщо окислилось- має помогти. Якщо є датчик удару і обєму візьми інструкцію до сигналки і відключи їх.
Мені здається легше йому буде знайти "сирену" і відключити її(перерізати дроти), раз там машин не крадуть:D
Так и е, дороги ,але як я розумию мени диватыся никуды ... А сыгналка штатна,а от кнопок мабудь нема (( бо ранише була вектра то там кнопки булы )) А тут я пидозрюю мабудь якись магнитни контакты або щось подобне....
Швидше за все "кнопки"(кінцевики) вмонтовані в замки. Якщо зняти обшивку то побачиш що до кожного замка підходить по 2 дроти... правда з замком капота не дуже ясно, але напевне теж.