Сыгнализация

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Vik, 12 січ 2010.

1. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Купыв машыну пив року назад , инавидь не знав що там е сиг-ия,але килька недиль назад вона почала крычаты просто так.... И з тых пир вона нагадуе про себекожну нич а той декилька разив на нич...
    Шо тобыты ???
    Або як ии видключыты , и де ....

2. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    подивись в районі водія вище пидальок,або подивись по дроту який йде від сірени,але краще поїть до фахівця бо якшо відклюиш мож не завести.

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Мені цікаво, як це їздити півроку на машині і не знати що є сигналка?
    Шукай електрика.

4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Можливо її вже пасуть і спеціально стріляють з пневматики по колесах з надією що ти її відключиш!!!

5. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    я живу в ирландии , машини тут не крадуть, а як ивкрадуть х-н з нею, вона застрахована...

6. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Елементарно , прыихав нажав кнопку --закрилась , хочеш ихаты нажав кнопку видкрылась.....

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Електрики в ірландії дорогі.... (дешевше машину продати:D.....) значить мусиш сам. спочатку треба вияснити чи в тебе штатна сигнвлізація чи додаткова чи і така і така. вияснити просто- якщо кнопка вкл.викл сигналки вмонтована в ключ запалювання то штатна, якщо маєш додатковий брелок з кнопками то є і штатна і нештатна. Але полюбому сигналка кричить бо десь не контачить один з датчиків, або окислився, або вода на датчик попадає. познаходь всі кнопки які натискаються коли закриваєш всі дверки, капот і кришку багажника. Переглянь їх понатискай, почисть контакти якщо окислилось- має помогти. Якщо є датчик удару і обєму візьми інструкцію до сигналки і відключи їх.

8. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Мені здається легше йому буде знайти "сирену" і відключити її(перерізати дроти), раз там машин не крадуть:D

9. kym

kym Аксакал

a 100
    ]
    Не можна ... там іммо. Не заведе машину. Мозг подумає що він злодій.

10. Vik

Vik Початківець

VW Passat B-5 2004
    Так и е, дороги ,але як я розумию мени диватыся никуды ...
    А сыгналка штатна,а от кнопок мабудь нема (( бо ранише була вектра то там кнопки булы )) А тут я пидозрюю мабудь якись магнитни контакты або щось подобне....

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Швидше за все "кнопки"(кінцевики) вмонтовані в замки. Якщо зняти обшивку то побачиш що до кожного замка підходить по 2 дроти... правда з замком капота не дуже ясно, але напевне теж.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)