Т4,Т5,Т6 Думки в,відгуки,реалії

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MrWolf777, 10 гру 2015.

1. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Всім привіт,вирішив розпочати обговорення Транспортерів,з їх варіантами Каравелла та Мультиван, їх "+","-" і поведінка під час експлуатації,проблеми двигунів,ходової та макс навантажень
    Хвалять двигуни 1.9 і 2,5 на Т4 ,але 1,9 морально вже слабкий,а 2.5 прожерливий,і недешевий в обслуговуванні
    На Т5 і Т6 наче одинакові двигуни,але Комон-реїл 2.0 мені довіря недпідбавляє,+незнаю наскільки правда,але кажуть ходова ніяка.
    Прошу думки і факти до обговорення

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Вовчик, маю дружбана з Т4, довга база, пасажир (водій + 2 збоку + 5 ззаді), чувак працює ним в Житомирі "торговим", тобто, машинка постійно в русі, мотор - 2,5 ТДІшка.
    Його слова за машинку: "я, єййо нє продам, пусть останєтся сину, то что она повідала прі мнє, хєр кто сможет..." Ну, якось так.
    Тим бусом, він, приїжджав до мене в гості, ми зажигали, в мене взрив-пакет в салоні в руці взірвався, ми їздили на полігон в Яворів, карулєсілі по бєздорожжю, по траві, по полях...... ---- бус витримав! Бусік і дальше працює.
    До речі, тоді за кермом був наш Dominic....
    окей, не буду тобі нав'язувати, але, якщо хочеш думку власника буса Т4, 2,5ТДІ, максі база, то я дам тобі номер тел. КS в ПП (якщо що, маякни і дам), і дальше, випитуйся, цікався, уточняй.
    П/С/ як на мене, дана машинка - ОГОНЬ!

3. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    Т 4 - однозначно , для наших доріг і сервісу - кращого поки нема.
    Двигун 1.9 економічний і якщо не гасати і не возити більше 500 кг , то цілком те.
    Без наслідків можна грузити 1000 - 1200 кг. На дах не більше 300 , бо почнуться проблеми з кузовом.

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Т4 хорошому стані найти важко(останній рік випуску 2004), якщо хтось і продає, то ціна завищена. Шукати пасажир в оригіналі з живим кузовом, а далі пригнати донора і зробити собі нормальне авто.
    Т5 до 2010 року дивитись на 1,9, бо 2,5 теж "гуд" в залежності від букв мотору.
    Сам "юзаю" Т5 1,9 2009 р.(коротка база) купував сам у Бундесі. Брав по ціні не так як "гонщики", шо подешевше і бите, а в салоні з реальним пробігом(147т.км). Авто було грузовим і не "убітим". Мотор 1,9 BRS, кондюк, цент.замок і все. Хотілось і шукалось на повному "фулі", але просидівши в Бундесі 2 тижні прийшлось вибирати з того, що падало в продаж(і думати приходилось дуже швидко, оскільки авто купувались за декілька годин, а то і хв.).
    Далі пішов процес "мультивізації". Оскільки хотілось "мульта"(велике ДЯКУЮ нашій владі за адекватні ціни на авто), а попався груз, то далі пішов процес викидання "бабла".
    Щоб зробити оригінальний мульт потрібно викласти від 5 до 10т. амереканських гривнів(є людина в Хусті яка робить чудеса).
    У мене бюджет був обмежений, тому прийшлось шукати салон самому і по адекватній ціні, але скажу зразу, що це того не варто!!!!

Все залежить для чого потрібно авто.
    Мульт для сім'ї звичайно це "гуд" і якщо він на повному "фулі".
    Каравелла - бюджетний салон, звичайні сидіння(легко демонтуються) можна використовувати як для бізнесу так і для сім'ї. Мені не подобається чомусь.

За 1,5 року користування замінив тільки задні колодки, ну і масла,фільтра.
    По ходовій коротка база трохи жорстка, але тут можна вирішувати питання заміною пружин(їх є величезна купа по мітках, і у мене пока руки до того не дійшли). Двигуном 1,9 впринципі задоволений(але на низах хочеться трохи "шустріше"), а вверхах так і хочеться втикнути 6 передачу. Це все можна вирішити "чіпуванням"(добавляється до 35 "конячок"), і у мене це теж в планах на весну.
    Т5 після 2010р. з 2,0 двигунами нічого сказати не можу.

П.С. 1 місяць тому продався хороший мульт("мєсний") 2004р. за 14000 у.е. поїхав на Київ.
    Писати можна довго і багато.
    Можеш набрати трохи розкажу 067 974 10 1сім

5. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    і за таке дякую,я займаюсь будівництвом,тому хочу і як грузовий використовувати,і як буде потреба кинути сідушки і кудись поіхати ,тому розглядаю власну доробку,так як побачив ,що Т4 або капець життя бачили,або нормальні продають по неадекватних цінах то дивлюсь на Т5 більше,ну і прям кипятком пісяю поставити на нього фари від Т6,незнаю як вони себе показують в експлуатації.А знаючи ,що чим авто новіше тим воно менш БОЙОВЕ то мене і стримує,а тим паче при таких цінах.

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    а що розхід говорить?,доречі як ти його навантажуєш,і яка там ходова стоїть,чув що соломін.

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    розхід 6-6,5л на трасі(до 120км/год) у місті 8-10л.
    На рахунок ходової х.з. буду заглядати на весні(проблем пока немаю).
    Все що стосується навантажування, то потрібно знати для чого буде використовуватись авто.
    Одних пружин з різними мітками мабудь до 10 видів(відповідно різна нагрузка).
    Якщо авто не "убіте", то все гуд.
    А якщо пробігу під 300т.км і т.д. ну тоді починають вилазити по трохи "косяки" - щеплення, сажевий фільт і т.д.
    Т4 звичайно трохи дешевші в обслуговуванні і мені здається більш витриваліші, але у нас вони вже переважно всі "убіті"(пробіг від 500 і вище).
    П.С. Зараз по Він коду можна пробити всю інфу про авто, якщо воно до 5 років, як експлуатувалось, що міняли і т.д.

8. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    сьогодні поспілкувався з клієнтом,він 3-й рік катає Т5 2,5 тді на 6-ст,казав авто гуд при постійній нагрузці в 1,5 т не більше нічого неробив ще,правда як пригнав одразу усю ходову перебрав,розхід місто 9 траса 7 до 120, 150- зже 9-10,але у нього максі база.Навіть показував сколиз котрими авто пригнав,яб несказав ,що десь помітив іржу

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    доречі в тебе вже система Комон-реіл чи же форсунки стакого типу?

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Т5 з двигуном 2,5 є хороші мотори, але треба знати які.
    Кузов у них нормальний, якщо авто використовувалось у нормальних погодніх умовах.
    У мене теж на капоті пару скол, і на здвижці біля ручки іржа(5 копійок) це їх проблема, і це недоробка німців(при відкриванні ручки є пошкодження фарби і т.д.).
    Знайомому 2 тижні тому дивились один в Новояворівську, то авто було просто жах(одним словом "труп") і реально іржа була кругом.
    У мене 4 цил. з насос-форсунками.
    П.С. Можеш зайти на сайт бусоводів і почитати на "досугє".....http://vwbus.club/forum/

11. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ок дякую

12. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    віто 110, 111 по ціні, як Т5 і буде комфортніше, а в обслуговуванні однакові. Віваро, трафік, прімастар, дешевші у всьому і точно комфортніші Т5 і не гниють. Т4 з 2.5, як каже знайомий власник СТО, то є ведро ремнів і роліків. 2 ремня, 8 роліків. Особисто я, після продажу гольфа буду дивитися в сторону 111 віто в довгі базі.
    Т4- всі, що в продажі вже вбиті, бо нормального такого не продають.
    Т5 Т6 - хоч і досить поширені, але неоправдано дорогі, ніби не брендові, а коштують, як мерс, ВВ вже давно не народне авто.
    А тепер закидуйте мене камінням)

• Подобається Подобається x 1
  13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    віто 110, 111 по ціні, як Т5 і буде комфортніше, а в обслуговуванні однакові. Віваро, трафік, прімастар, дешевші у всьому і точно комфортніші Т5 і не гниють. Т4 з 2.5, як каже знайомий власник СТО, то є ведро ремнів і роліків. 2 ремня, 8 роліків. Особисто я, після продажу гольфа буду дивитися в сторону 111 віто в довгі базі.
    Т4- всі, що в продажі вже вбиті, бо нормального такого не продають.
    Т5 Т6 - хоч і досить поширені, але неоправдано дорогі, ніби не брендові, а коштують, як мерс, ВВ вже давно не народне авто.
    А тепер закидуйте мене камінням)

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Якщо дивитись на Віто, то після 2007 року. До цього року вони гниють як не знати що.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)