Народ, не дивуйтеся! Але ж ми тут говоримо про все, що муляє... Треба замовити табличку з написом на гріб (думаю, з нержавійки). Підкажіть, якщо хтось знає: - де? - скільки? - як довго роблять?
зараз нерж рідкість. Весь метал витіснив граніт. На граніті легше малювати(шось просте малює машина, складніше спочатку машина - потім художник може поправити). Ціна напряму залежить від розміру, якості, складності вибитого.
Може бути і граніт. Напис: одне прізвище, два імени і два по-батькови, і дати народження і смерти. То все. Розмір приблизно 30х30 (дам точніше), товщина 1,5 см. А де про це можна питати? Не в Стрию, сподіваюся!
Я знаю де таке зробити тільки в Стрию. Думаю у Львові також немало тих, хто таким займається. Ну наприклад спочатку попитай тут http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?item_name=%E3%F0%E0%ED%B3%F2&logic=logic_and&item_price1=%E2%B3%E4&item_price2=%E4%EE&rubs0=0&rubs=0&search=%A0%EF%EE%F8%F3%EA%A0. Якщо будуть трабли - можу привезти зі Стрия, але це тільки після Паски.
Мене теж це цікавить. Вже 2 роки мрію оновити таблички на памятниках рідних, та все ніяк немає часу бігати по всіх цих "завєдєніях". Знаю, що на Залізничній є кантора, тре буде зайти і розпитатись.
- де? Львів, Залізнична - скільки? 20*30 чорний мармур = 100грн основа + 4,5грн за кожну букву 20*30 пластмаса = 65 грн 20*30 зеркальна пластмаса = 150 грн - як довго роблять? 3-4 дні Є можливість вибрати ще 30*40. Ціна? не знаю - мабудь пропорційно до площі...
Дуже дякую за інфу! Все-одно, вони до свят вже того не зроблять. Та й дорогувато, як за букву ))))))))))))))) Зроблю, коли вліті приїду. Але дякую, бо буду знати, куди звертатися. Смачної паски і мокрого понеділка!