Температура мотору максимум 80 градусів

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 24 жов 2014.

1. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    Проблема проста , думав шо термостат , термостат поміняв , раніше не відкривався , зараз відкривається , вентилятор включається , машина не може досягти більшої температури , ніж 80 градусів , у випадку стрілки по середині , має бути 90 градусів , вона не доходить до середини і включається вентилятор , у звязку з тим холодно зимою , крім того вона дуже довго гріється , дуже довго це їй треба 30 хвилин шоб було 60-70 градусів , 80 тільик в заторах , потім включається вентилятор і воно падає до 60-70 , сьогодні було дуже зимно

Бензин 1.3 88

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Думаю знову термостат- напевне бракований попався

3. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    І показчику температури теж не варто вірити. Вентилятор при 80 градусах не включиться... Стрілка перевалює вправо, тоді включається вентилятор. Патрубки що "кажуть"?

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Васьок або ZiK, якось було у мене все це, що описано тобою. Що конкретно являлось причиною не пам'ятаю, але тоді поміняв по черзі:
    - термостат
    - датчик включення вентилятора (той що вкручується в рвдіатор)
    - радіатор салону (коли його поміняв, взагалі не міг натішитись, бо при температурі десь 30-40, коли стрілка ще на білому секторі - вже гнало тепло по салону).
    - ну а потім замінив радіатор основний.
    Та заміна відбулась десь за місяць часу.

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Корочче, міняй все що я описав вище, і буде тобі щастя.
    Бо в тебе в радіаторах вже відклався осад (накип) за роки експлуатації і тому така фігня відбувається. В цьому можеш переконатися на такому прикладі:
    - електрочайник, весь він в накипі (всі його внутрішні стінки), будемо розглядати офігєнний накип, заливаємо воду, кип'ятимо, чайник відключається, а вода не закипіла, чи не докипіла. І в результаті, щоби попити чайку треба 2-3 рази кип'ятити. Це все тому, що накип "забирає" на себе тепло.
    Так само в тебе в автомобілі, накип гріється, о/ж гріється не до кінця, і там де знімаються покази на приборку така температура як є.
    Отже, термостат в тебе є, тому
    купуй радіатор (450,00), датчик той що вкручується в радіатор (60-80,00), і радіатор салону (150,00), міняй і буде тепло в машині і стрілка буде правильно показувати. Ціни вказав минулорічні.

6. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    1 Замір електронним тернометром темп. тосолу.
    2 Перевір , чи працює термостат і при якій температурі відкривається.
    3 Датчик включення вентилятора ....
    І ще :пора повернути ЖИКЛЕР.

7. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    питання таке , поміняв термостат , точно якісний , бо дав за нього файні гроші , і людина в якої брав херні би не продала , бо беру в нього всі деталі , Термостат відкривається , бо трубочки за 2 хвилини всі теплі , думаю даччик замінити чи є сенс в тому ?

8. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    Не всі трубочки гарячі !!!!!
    Нижній патрубок повинен тільки тепліти при температурі тосолу 70 - 80 градусів.
    Дорогі термостати також бувають гав..ні.

9. Василь125

Василь125 Active Member

Гольф 3 1993р.в. 1,9ТД - був.
    AFN 1,9 ТДІ - є.
    Як вище Топ писав, спочатку потрібно перевірити температуру градусником, але не обов"язково електричним, можна від котла сатрого.
    Зразу будеш знаки чи працює термостат, яка температура + вентилятори при 80 градусах не включаються, також вище писали. Отже скоріше всього може бути датчик температури + завоздушена система.
    Ще в додаток є спеціальна промивка системи, щоб не міняти все підряд, накипів не повинно бути якщо заливав антифріз.

10. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    питання вирішив , буде зараз всім смішно , так от я навіть не міг подумати , що то може якось бути повязане з даччиком температури , ну бо міняс його , так ви собі тільки уявіть , я це все акуратно розкрутив , ну бо то все пласмаса , поміняв той термостат якому по суті нічого не бракувавло , почистив ті труббочки шо міг , навіть радіатор ще раз помив , і що ви думаєте ,а фіг там , думав вже забити поки дядько з Алекса не запитав чи я міняв даччик . Канешно шо міняв , як то даччик міг бути поганий, то ж не можна до такого додуматися , блище до суті поміняли даччик був такий
    bff80bd494c708a471c5a24c7697cc4f_1.jpg

Став такий 676011.jpg фішка , ясно шо не підходила , і що ви думаєте , роздовбана стара півкругла фішка , замінилася , на нову від якогось пасата чи то 5 чи то 4 , ну чесно анекдот , що заважало спочатку поміняти даччик , доречі на всі гольфи підходить даччик з квадратною фішкою , байдуже яка то модель чи 80 чи 90 року

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  11. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Мені одному важко читати?

• Подобається Подобається x 3
  12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Та ладно... Головне, що не " ПРОДАМ ШОСЬ"

• Подобається Подобається x 1
  13. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    та шо тут важкого? Поміняв даччик на новіший і фішка яка запихається в той даччик була стара ,відповідно поміняв її, від новішої машини , по суті , даччики температури від 1-5 гольфа всі одлинакові , відповідно і контакти теж можна ставити від новішої моделі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)