Друзі мої! Серце обливається кров'ю а з очей ллються сльози коли бачу як мокне гольф на стоянці.:-( Чи є в продажі якісь тенти щоб затишно і радісно під ним було машинці?:roll: Але не брезент чи кусок полотна шоб її накрити - а щось наподобі альтанки.:roll: ЗІЖ: Для росіськомовних - альтанка - то є "бєсєдка", бо часто вони сприймають то за матюк.:mrgreen:
Відповідь: Тент для машини В мене машина мокне тоже.. і шо з того.. чувак задумайся набіса тобі той тент... машина намокла - висохла і все окей.. почнеш накривати буде скопчуватись вологість, не буде провітрювання і почнеться гниття.
Відповідь: Тент для машини Ти не зрозумів всіх радощів - я не буду накривати її - а просто зверху на стойках буде дашок, панімаєш? Накривати - то звісно згниє. Я б не турбував шановних форумчан проблемою - як накрити машину брезентом.:-D
Відповідь: Тент для машини :-D Тополь, а ти почекай до літнього періоду в Метро продаються ПАЛАТКИ поставиш на стоянці і машинкою туди заїдеш. А як треба на природу,:!: то склав в багажник і на природу з ночьовкою. подвійна вигода.:-D
Відповідь: Тент для машини Чотири стовпчики і пару листів шиферу і маєш напів гараж::grin: :grin: :grin:
Відповідь: Тент для машини Нє, ну ідея класна - портативний гараж. Куди не поїдеш, всюди можна машину в гараж поставити. Треба шоб в палатці були стелажі для інструментів і запчастин, а також яма. Правда яму доведеться мабуть щоразу нову копати, але то фігня
Відповідь: Тент для машини Є такі гаражі, короче маленкі вузенькі металеві заїжджаєш і закриваєш, ну незнаю як то пояснити короче переносний гараж:?
Відповідь: Тент для машини купи собі таку палатку як на лотках торгаші мають я таке на сихові бачив, досить прікольно !
Відповідь: Тент для машини Ну, треба шось точно... Серце болить коли бачиш машину в льодяних брилах... :evil:
Відповідь: Тент для машини я думаю друже бобер, що не так страшно твоїй бібіці мерзнути як кажеш. тепер уяви, що нападав сніг і заледенів і з якоїсь висоти 20 см то все ёбнуло тобі на дах. ніц нашим вічним бібікам не грозить, ти її скоріше продаш ніж вона погниє
Відповідь: Тент для машини Мати рідна, ну ти мене настрашив... :shock: Махав я той тент в хвіст і в гриву... :mrgreen:
Відповідь: Тент для машини НЕ скажи, в мене гараж без обігріву і дизель заводиться без проблем причому в - 24.
Відповідь: Тент для машини а в мене гараж теплий на 4 машини розрахований зарас там живе два гольфа і я з братом там деколи живемо
Відповідь: Тент для машини Даа який би не був випивший, а щоб в гаражі ночівати то то просто, Абзац то тебе жінка, чи теща, в гараж, та ще разом з братом на ночівлю відправляє. пропоную знайти альтернативне житло для Travelа.