Суть наступна: В середу виїжджаю в Польщу на Скірокко з'їзд, потекло масло з трамплера: Цитата: ''Замена сальника трамблера на двигателях KR,PL,9A Как известно, штатный сальник имеет размерность 12,5х19х5 и найти (купить) его отдельно от нового трамблера невозможно. Сальник с размерами 12х19х5 будет работать не хуже штатного. Этот сальник не требует никакой доработки для установки. Номер по каталогу Honda 91206-KV3-003, заказать его реальноЕще есть такой же сальник у Yamaha, ямаховский номер тоже есть: Y-93109-12012.'' Номер по CORTECO: CO12000685 П.С. Буду мотатись по Львову в пошуках сальника, прохання надати інфо на 067 773 11 77
Є цікавий магазин в кінці вул. Патона (адреси не знаю...навпроти прохідної ЛОРТа) вони торгують різними ремнями гумками з/ч до всього починаючи комбайни і до авто. Ім потрібно задати розмір і они шукають в себе на складі. Я не думаю що твої сальніки ідуть тільки на японців... може ще на якісь комбайни....трактори ... літаки теж ідуть. Я там найшов резинові гумки до дозатора потрібного розміру...оказалось що то ремкомплект до комбайну Бізон.
В начвності нема, під замовлення 2-3 тижні Зробили великі очі що такий розмір існує Галпідшиник на Франка 76 виручив, мали один єдиний сальник, котрий в них лежав вже багато років. Чи буде ще не відомо
Є багато таких, правда там розмір - 12,45X20X5, якщо ще буде потрібно то можна привезти, без проблем. :D