Маю телефон Володі 0677518845, в нього міні-шрот на Зеленій, в себе на подвір'ї (як їхати до заводу Іскри), приганяє під розборку переважно GolfIII і Passat b3, таку катушку брав в нього сам. По телефону запитайся, чи є трьохконтактна...?
Ще раз дякую sash2307 Цей Володя (0677518845) відав мені атлічну BERU катушку за 180 грн при ціні в Степана на кульпарі і в Прізрака 300грн PS: Beru ставилися з заводу.
Сьогодні став під Жовквою . За останній рік третій раз летить йохана катушка , всі з ким говорив - кажуть на її смерть нічого не впливає, сама по собі летить... , може хтось стикався з таким?
Два раза може співпасти що брак но три то вже є підозра що щось не впорядку з бортовою електрикою. Катушка за звичай горить коли на ній є розряд а нагрузки немає... Передивись чи є моторна маса і взагалі заміряй масу ...на ній не повинно бути більше 0.25в.
А виходячи з того, в якій ситуації вона згоріла, можна щось сказати? Для прикладу, я їхав на 5 передачі, на стабільних 2500 обертів, раптово послабилась тяга, спробував підгазувати - ефекту ноль, скинув на нейтральну - і машина заглохла.
То точно щось з бортовою електрикою... За звичай катушки горять при пуску, або якщо наконечник свічки скинутий. Порпробуй вночі підняти капот і подивитись чи немає світломузики
Так... до теми світломузики. Недавно купив 2 комплекти нових дротів НЖК з металічними ковпаками. Мені не вдалося їх надіти на свічки плотно і в темноті було враження що з-під тих металічних юбок іскри сипляться на гайку свічки. Дроти повернув в магазин (в Автостоп, дякую Петру) і в іншому магазі взяв Беру (майже по тій же ціні). Ці вже сіли ідеально. Що мене вразило на обох виробниках! Якщо до !НОВОГО! дроту піднести палець на відстань ~півміліметра то видно свічення. Не впевнений що це гут
Точно не гут.... Наводки повинні бути, але їх тільки прибором можна побачити, якщо статика така сильна то з якістью не все добре... Дроти як і свічки трудно підібрати абсолютно добрі
Світломузики нема, маса 14.27. Я грішу на встановлений конденсатор для музики (дістався від попереднього власника), можливо він дає якісь чудеса .
То не маса 14.27 а напруга зарядки.... Масу міряй між мінусом АКБ і корпусом двигуна ...корпусом стартера і землею на катушці...повинно бути меньше 0.25в
Я в тому не спєц , це мені поміряли на сервісі в Жовкві, де я став і передав твої слова, значить вони не далеко втікли від мене . Дякую за детальне роз'яснення!