Завтра потрібно їхати 70 км від ЛЬвова тобто в дві сторони 150 км 4 людини в автівці. Наскільки небезпечно їхати в таку поїздку на доїздовці?
Доїздувка - це все пояснює, доїхати до найближчої вулканізації, а тут, як не як 150км. Дуже небезпечно!
На каліці проїхав біля 250км по польських дорогах 5 чол в салоні і повний багажник мотлоху в сірку, проблєм жодних Дозволена Макс швидкість 80, я їздив 100-120 в Україні неодин 10-ток км накатав на каліці, все ок Проблєма одна - проб'єш кулько, а запаски нема тоді дупа!
дивлячись де вона, якшо з заду то пів біди(трісне і задом трохи буде трясти), а от якшо перед і велика швидкість то руля не втримаєш...
Блін... та проїдся вулканізаціями ... думаю за 50-60 грн обовязково найдеш меньше більше колесо...а потім кинеш на запаску. Теж була ситуація треба їхати а колесо на трамвайній рейсі вистрілило.... На четверті вулканізації найшов досить порядну 15 за 50 грн... до тепер на запасці. З колесами ліпше не ризикувати....дорожче обійдеться.
тобто взяти будь яку розпаровку пох зимову чи літню краще? бо мені пропонували якусь але там вона була ширша 70 а в мне 65 можна таку ставити?
70 і 65 то різна висота...так не роби... бери той розмір що в тебе на троьох колесах і може бути розпаровка
nzi, я тобі пропонував розпаровки кілька штук, взяв би тай давно забув за це, а ти до цих пір їздиш на калічці.