ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ВІДПОВІДЬ

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем nzi, 10 вер 2010.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Завтра потрібно їхати 70 км від ЛЬвова тобто в дві сторони 150 км 4 людини в автівці. Наскільки небезпечно їхати в таку поїздку на доїздовці?

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Доїздувка - це все пояснює, доїхати до найближчої вулканізації, а тут, як не як 150км. Дуже небезпечно!

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    На каліці проїхав біля 250км по польських дорогах 5 чол в салоні і повний багажник мотлоху в сірку, проблєм жодних
    Дозволена Макс швидкість 80, я їздив 100-120
    в Україні неодин 10-ток км накатав на каліці, все ок
    Проблєма одна - проб'єш кулько, а запаски нема тоді дупа! :)

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Теж їздив на немалі відстані на доездувці але тримав рекомендовану швидкість.

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    дивлячись де вона, якшо з заду то пів біди(трісне і задом трохи буде трясти), а от якшо перед і велика швидкість то руля не втримаєш...

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Блін... та проїдся вулканізаціями ... думаю за 50-60 грн обовязково найдеш меньше більше колесо...а потім кинеш на запаску. Теж була ситуація треба їхати а колесо на трамвайній рейсі вистрілило.... На четверті вулканізації найшов досить порядну 15 за 50 грн... до тепер на запасці. З колесами ліпше не ризикувати....дорожче обійдеться.

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    тобто взяти будь яку розпаровку пох зимову чи літню краще? бо мені пропонували якусь але там вона була ширша 70 а в мне 65 можна таку ставити?

8. kym

kym Аксакал

a 100
    70 і 65 то різна висота...так не роби... бери той розмір що в тебе на троьох колесах і може бути розпаровка

9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Згідно мануалу докатку треба ставити тільки на задню вісь!

10. even91

even91 Active Member

Passat B3 1.8 AAM '91
    OLEG26 правду каже, на передній осі не можна ставити, кажуть погано впливає на коробку передач

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    nzi, я тобі пропонував розпаровки кілька штук, взяв би тай давно забув за це, а ти до цих пір їздиш на калічці.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)