Виселяюсь з квартири, продаю все, що в ній є. Серед лотів є таке: 1. Холодильник Мінськ, старий, але в дуже доброму стані, нещодавно був замінений фреон, так що служити йому ще років 10 мінімум. Ціна - 600 грн 2. Витяжка. З трубами та підсвіткою. Ціна 300 грн 3. Пралька Indesit W83T. Ціна 900 грн 4. Бойлер для нагрівання води Tesy. Ціна 800 грн 5. Шафа для одягів. Худа і висока. Ціна 100 грн. 6. Ліжко звичайне. Ціна 300 грн 7. Етажерка. Ціна 100 грн 8. Ще одна. Ціна 150 грн. 9. Шафа книжкова багатосекційна. Ціна 150 грн. 10. Диван стандартний зелений. Без чупакабри на ньому. Ціна 100 грн 11. Стіл дубовий моцний. Ціна 200 грн 12. Жалюзі на 4 вікна. 100 грн 13. Калорифер Сатурн 200 грн 14. Тумба-юмба. 30 грн. При купівлі шафи - подарунок. 15. Стіл розкладний. 200 грн. 16. Програвач пластинок "Рондо" Стан нового, з запасними голками ітп. 50 грн 17. Люстра 1 50 грн 18. люстра 2 50 грн Хто любить торгуватися, може торгуватися. Гуртовим покупцям - гуртові знижки. Фізично все в районі Щурата-Топольної, приїжджайте-забирайте. Як варіант - продам все відразу за півціни. тел О5О ЧЗО ЧЧ ІО
Цікавить Тумба яка висота ширина і глибина? і чи скинеш шось за неї сусіду по району, я би на стоянку собі взяв, всякі речі тримати.
Так, 180 грн. З приємністю би купив, тільки не продається за таку ціну. Скину. 10% для сусідів. Вийде 27 грн. Розміри глянеш при відбиранні, мені не окупно буде їхати і міряти, на бензин більше піде, зрозумій Привіт. Для тебе Витяжка+люстра=300 грн. Тобто -50 грн на витяжці або люстра в подарунок при купівлі витяжки . Забрати добро можна буде 16, 17 та 18 березня з району Топольної. P.S. Стіл дубовий підвернув одну ногу, потребує прикручування. Тому -40% на нього. "Етажерка" поки у резерві. Знижка на холодильник -40%.
Перепрошую, не встиг сказати, пралька від вчора в резерві. При умові, якщо щось зміниться - відразу дам знати. P.S. Отримав в приват 2 повідомлення з запитом мого номера телефона. Дивно, що його не видно у останньому рядку першого повідомлення
не...ну нормально.... порозписував про знижки...про торг... про пів ціни... :wacko1: ))))))))) і очікуєш що хтось номер твій заувважить ))))))))))
Залишився стіл дубовий та калорифер, наскільки розумію, останній в резерві за serg9? Прошу підтвердити або зняти резерв. За стіл візьму 70 грн.