Терміново шукається блок двигуна 1,6-17D

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем scirocco, 9 гру 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Знайомий від Бога моторист, який зараз має свій віконний бізнес шукає блок двигуна на свій Т-2. Може бути будь-який 1,6 дізельний або турбодізельний. В ідеалі мав би бути 1,7. Шукається з нагоди розриву попереднього блока. Його номер 80679220084. Звати Сергієм. Передавайте привіт.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Знаю де можна нарити робочий 1.6 Д з навісним в зборі. Окремо блок не продадуть. Цінник в р-ні 500 у.е. Якщо цікавить - передзвоню, запитаю чи є на даний момент і дам конакт.

3. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Привіт! Один знайомий має блок,головка та інше від того Т2 1,7 якшо цікавить то міг би дати номер

4. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Краще ставити 1,9дизель

5. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
    Пропоную 1,9 ТДІ з Венто зі всім навісним чи бе нього. Краще дизеля не буває.

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    100% ти не бачив, чим твій 1,9ТДІ відрізняється від 1,7 дизеля, котрий ставився в Т2 Транспортері!

7. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    в мене стоїть простий 1,9 казав мені один майстер незнаю чи то правда чи ні шо в ТД чи ТДІ непоставиш бо там інший впускний колектор і нема місця на турбіну а шоб поставити то треба вирізати бляху зліва

8. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
  9. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    яКЩО З ЗАВОДУ СТАВИЛИСЬ ТеДеіШНІ,ТО НАПЕВНО СТАНЕ,А МАЙСТРУ СКАЖИ - НАЙ СТАВИТЬ ТУРБИ НА ТАЗІКИ І ТАМ СОБІ РІЖЕ!!!

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    В т2 мотор стоїть ззаду, а не спереду як в венті чи г2. Відповідно специфіка установки зовсім інша.

11. Хат

Хат Active Member

VW Corrado G60
    у мене є 1,6 Д з навісним та коробкою за 300)))))))))))))))))
    Робочий.
    по причині установки на свого гольва 1,9Д.

12. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Markell правильно каже в Т2 мотор стоїть взагалі косо майже лежить а в венто на стоя

13. ИгорьТ

ИгорьТ Початківець

Г2 Кантри
    Заберу за 250 с доставкой в Одессу. С гарантией и правом возврата по требованию конечного потребителя.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)