Знайомий від Бога моторист, який зараз має свій віконний бізнес шукає блок двигуна на свій Т-2. Може бути будь-який 1,6 дізельний або турбодізельний. В ідеалі мав би бути 1,7. Шукається з нагоди розриву попереднього блока. Його номер 80679220084. Звати Сергієм. Передавайте привіт.
Знаю де можна нарити робочий 1.6 Д з навісним в зборі. Окремо блок не продадуть. Цінник в р-ні 500 у.е. Якщо цікавить - передзвоню, запитаю чи є на даний момент і дам конакт.
в мене стоїть простий 1,9 казав мені один майстер незнаю чи то правда чи ні шо в ТД чи ТДІ непоставиш бо там інший впускний колектор і нема місця на турбіну а шоб поставити то треба вирізати бляху зліва
Могу дать ссылку на установку ТДИ в Кантри- http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=167583 Там же Вы найдете процесс установки его в любую машину.
яКЩО З ЗАВОДУ СТАВИЛИСЬ ТеДеіШНІ,ТО НАПЕВНО СТАНЕ,А МАЙСТРУ СКАЖИ - НАЙ СТАВИТЬ ТУРБИ НА ТАЗІКИ І ТАМ СОБІ РІЖЕ!!!
у мене є 1,6 Д з навісним та коробкою за 300))))))))))))))))) Робочий. по причині установки на свого гольва 1,9Д.
Заберу за 250 с доставкой в Одессу. С гарантией и правом возврата по требованию конечного потребителя.