термоприлад

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 6 січ 2008.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    як взнати яка температула охолоджуючої рідини в двигуні, які поділки на штатному приладі яким температурам відповідають?

термо.jpg

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: термоприлад

середина 90 градусів.. крайня з права 120.. крайня зліва 0.. далі собі прикидаєш :)
    а нашо тобі це??
    в мене там доречі ше якась лампочка є :)

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

показує недостатній рівень ОР (блимає) або перегрів двигуна (світить постійно)

• Подобається Подобається x 1
  4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

дивно я завжди думав шо крайня ліва то приблизно 50

5. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

У мене ця лампочка часто блимає, двигун може бути холодним але частіше коли прогрітий але стрілка не в крайньому правому положенні десь посередині між серединою і правим положенням.Вичитав в мануалі як перевірити тепм ор і було найбільше 80. Як конролюється рівень ор.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Тобто "як"? На розширительному бачку э 2 мітки - min i max. ОР має бути між ними.

Додано через 5 хвилин
    Приборкою/лампочкою рівень ОР ніяк не контролюється якщо на кришці бачка нема датчика з проводкою.

7. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

Так в тому ж і проблема, рівень ор знаходиться в розш.бачку між мін і макс тепература ор нормальна а вона блимає.Як пише мануал і один із наших колег по форуму , що ця лямпа може блимати у випадку перегріву двига. або низькому рівні ор, хоча на форумі була думка що при перегріві ця лампочка горить постійно.

8. Юрко

Юрко Початківець

VW Golf 4 1.6 SR Variant

В мене на Гольфі 2 ця лампочка блимала при заводцізавжди. Як пояснили мені(і цій людині я схильний вірити, бо робив мою машину, і машина гарно після того їздила), ця лампочка при заводці показує нагрів палива в карбі(принаймі на конкретній машині),а зимою заводити рекомендував з після другого разу. І насправді стартував двигун краще.А при перегріві мала горіти постійно.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Для улучшения испарения бензина при запуске, когда двигатель холодный, снизу
    впускной трубы установлен электрический подогреватель. Он нагревается в
    течение нескольких секунд и отключается, когда температура охлаждающей
    жидкости достигает 65° С, после этого впускная труба подогревается
    жидкостью из системы охлаждения.
    Нажаль до лампочки він відношення не має.
    Вона блимає приблизно секунд 5-7 після включення запалювання ось для чого:
    3.3.1 Почему при включении зажигания моргает лампочка температуры охлаждающей жидкости?
    Лампочка (правильнее сказать светодиод) температуры охлаждающей жидкости моргает а затем гаснет для контроля ее исправности. Запускать двигатель в момент когда она моргает или ждать пока погаснет значения не имеет.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)