як взнати яка температула охолоджуючої рідини в двигуні, які поділки на штатному приладі яким температурам відповідають?
Відповідь: термоприлад середина 90 градусів.. крайня з права 120.. крайня зліва 0.. далі собі прикидаєш а нашо тобі це?? в мене там доречі ше якась лампочка є
Відповідь: термоприлад показує недостатній рівень ОР (блимає) або перегрів двигуна (світить постійно)
Відповідь: термоприлад У мене ця лампочка часто блимає, двигун може бути холодним але частіше коли прогрітий але стрілка не в крайньому правому положенні десь посередині між серединою і правим положенням.Вичитав в мануалі як перевірити тепм ор і було найбільше 80. Як конролюється рівень ор.
Відповідь: термоприлад Тобто "як"? На розширительному бачку э 2 мітки - min i max. ОР має бути між ними. Додано через 5 хвилин Приборкою/лампочкою рівень ОР ніяк не контролюється якщо на кришці бачка нема датчика з проводкою.
Відповідь: термоприлад Так в тому ж і проблема, рівень ор знаходиться в розш.бачку між мін і макс тепература ор нормальна а вона блимає.Як пише мануал і один із наших колег по форуму , що ця лямпа може блимати у випадку перегріву двига. або низькому рівні ор, хоча на форумі була думка що при перегріві ця лампочка горить постійно.
Відповідь: термоприлад В мене на Гольфі 2 ця лампочка блимала при заводцізавжди. Як пояснили мені(і цій людині я схильний вірити, бо робив мою машину, і машина гарно після того їздила), ця лампочка при заводці показує нагрів палива в карбі(принаймі на конкретній машині),а зимою заводити рекомендував з після другого разу. І насправді стартував двигун краще.А при перегріві мала горіти постійно.
Відповідь: термоприлад Для улучшения испарения бензина при запуске, когда двигатель холодный, снизу впускной трубы установлен электрический подогреватель. Он нагревается в течение нескольких секунд и отключается, когда температура охлаждающей жидкости достигает 65° С, после этого впускная труба подогревается жидкостью из системы охлаждения. Нажаль до лампочки він відношення не має. Вона блимає приблизно секунд 5-7 після включення запалювання ось для чого: 3.3.1 Почему при включении зажигания моргает лампочка температуры охлаждающей жидкости? Лампочка (правильнее сказать светодиод) температуры охлаждающей жидкости моргает а затем гаснет для контроля ее исправности. Запускать двигатель в момент когда она моргает или ждать пока погаснет значения не имеет.