Технологія Хадо

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Rock-n-Roll, 11 кві 2008.

1. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    :idea: Варто заливати в мотор Хадо ?

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Технологія Хадо

Ні. Якшо збираєшся їздити на цій машині, а не продати через 10-15 тис.

3. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Чому так?
    Знайомий залив , наразі наїздив 2000 але враження дуже хороші, каже що мотор дуже стабільно почав працювати і динаміка розгону покращилась.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну я з тобою в дискусію не хочу вдаватись, в неті є багато вражень як за так і проти. Це моє ІМХО, собі я б не лив. Почитай про принцип дії ХАДО і якшо добре знаєш принцип роботи ДВС і хоча би кілька разів бачив розібраний двигун, як утворюється виробітка і на шо вона впливає-сам зробиш відповідні висновки.

5. chillik

chillik Початківець

VW CORRADO G60 89*

ні не треба лити кажуть фуфло мій знайомий моторист каже не треба , дуже двигун через час псує , ДУЖЕ , при наступному ремонті прозріещ що у друга вилізе в двигуні

6. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Напевно дійсно не варто ризикувати))), залию то що було Кастрол 10Б30!

7. D.Lus

D.Lus Active Member

Golf 3

якщо виникають питання чи лити - значить пора лізти в двигун :)
    Пошкоджені деталі треба заміняти новими, а не лити "чудо-присадки" :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

З двигуном в мене все ОК! його 180 конів виправдовують себе на 100% , просто потрібно поміняти масло.

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

то просто поміняй масло і не забивай собі голову тим харківським тракторним маслом. Чудес на світі не буває.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

то що за двигун такий?!

11. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Звичайний 1.8G60 (160 конів) з повністю робочим компресором + прямоток і фільтр пониженого спротиву. По паспорту розгін до 100 км - 8.5сек , в мене виходить менше 8 (якщо правильно показує спідометр).

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

І тобі то 20 коней додало? Не сміши людей.
    В ідеальному випадку, якшо в тебе прямоточний колектор під твою машину і правильний порахований вихлоп до самого кінця- на 5-7 % вкупі з правильним впуском. Якшо просто труба і конус, то в кращому випадку просто сток, якшо реально мотор і компресор живий. В гіршому випадку калхозний прямоток знижує потужність, а фільтр просто пускає в мотор більше пісочку. Коротше, приїдеш на з*їзд, проїдемся з моїм 1.8 Некомпресор, незнаю скільки там, коників 115 може лишилось, побачим наскільки ти мене об*їдеш. Так, для порівняння.

13. Rock-n-Roll

VW Corrado G60 1990

Я не стверджую що це додало рівно 20 коней,180 написав приблизно, але явно щось додало бо машина їде краще,
    ОК! Самому цікаво як їде порівняно з іншими, наразі їздив тільки з Golf3 GTI і Астрою))) Треба встигнути до вихідних головний циліндр поміняти а то підглючує.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

ніж що? ніж стоковий живий Г60? от проїдешся на з*їзді для порівняння ше з Мартіні (якшо він захоче).
    Різницю покаже тільки динамометрія, а суб*єктивне враження шо машина їде краще появляється і після мойки.

15. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

я хадо когдато пробовал положительних изменений не заметил
    сейчас себе во все масла добавляю ER energy release
    добавляется при каждой замене масла
    он понижает трение создавая тонкую пленку и ни какими востановлениями не занимается просто дополнительная защита
    (все знают ккакого качества у нас масла и топливо)

положительній результат замечен на двигателе после первой
    заливки поднялись холостие (на карбрторе и дизеле) впрыск их сам опускает никакие узлы и агрегаты после его применения еще разбиать не приходилось по етому как он влияет на износ пока сказать не могу
    но раз не приходилось разбирать то наверное только положительные

16. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

http://www.svong-1.com/index/index.htm Хлопці, почитайте це і забудьте про ХАДО, ER і схожі на них присадки раз і на завжди. Всі мотористи яких я знаю (авторитетних і не дуже) однозначно проти них. Не заважайте мотору працювати, а якщо виникають питання лити - не лити, то як сказано вище, треба лізти в мотор або його міняти.

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Про ХАДО на цьому сайті як раз нема поганих відгуків!!! І таки стан я бачу вже не перший рік. Той сайт я знаю 4 роки і про Хадо на ньому нічого не міняється!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)