Тільки придбав Гольф 3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Король, 30 сер 2012.

1. Король

Король Початківець

Фольксваген гольф 3
    Коли повертаю руль до упора, чути якийсь писк, що це таке і що із ним робити? У мене гольф ІІІ GT 1998р.в.

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    попробуй натянути реміінь гідрака ,якщо непоможе,міняй ремінь

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну і до упора кермо вивертати ой як не бажано!!! Це дуже погано впливає на гідрак.
    Якщо чуєш, що упор - поверни трошки назад. А величезне навантаження і навіть писка буде чути на любому vw при максимально вивернутому кермі.

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А я би радила спочатку зиркнути до бачка з рідиною для гідри... :russian_ru:
    Може там вже павучки собі хатку збудували...

5. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Він би вийшов з ладу! А писк при повному вивороті керма це нормальна річ, можна підтягнути ремінь цього вистачить тис на 5ть а якщо перетягнеш то є велика ймовірність виходу з ладу підшипників допоміжного обладнання. Заміна на новий допоможе на довше але не дуже, та моя рекомендація замінити всі ремені та роліки якщо немає відміток про попередні їх заміни (хтозна скільки вони там крутяться і коли востаннє мінялися) якщо відмітка є то нічого палити гроші чекай інтервалу заміни і невикручуй кермо до краю:)

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А хіба на Г3 не натяжним роліком то все натягується і нема можливості регулювання натягу!?

7. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    У мене пищить вже з 9 років (десь 90 тис. пробігу), нічого наразі не робив, гідропідсилювач працює... перевір рідину - якщо в нормі, то забий на це, або поміняй її і після цього забий... ну і руль не вивертай до кінця, як веж казали, не доводь просто лишній раз до того писку...

8. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    міняй ремінь!))) аналогічна ситуація була, після заміни усе пройшло.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)