Коли повертаю руль до упора, чути якийсь писк, що це таке і що із ним робити? У мене гольф ІІІ GT 1998р.в.
Ну і до упора кермо вивертати ой як не бажано!!! Це дуже погано впливає на гідрак. Якщо чуєш, що упор - поверни трошки назад. А величезне навантаження і навіть писка буде чути на любому vw при максимально вивернутому кермі.
А я би радила спочатку зиркнути до бачка з рідиною для гідри... Може там вже павучки собі хатку збудували...
Він би вийшов з ладу! А писк при повному вивороті керма це нормальна річ, можна підтягнути ремінь цього вистачить тис на 5ть а якщо перетягнеш то є велика ймовірність виходу з ладу підшипників допоміжного обладнання. Заміна на новий допоможе на довше але не дуже, та моя рекомендація замінити всі ремені та роліки якщо немає відміток про попередні їх заміни (хтозна скільки вони там крутяться і коли востаннє мінялися) якщо відмітка є то нічого палити гроші чекай інтервалу заміни і невикручуй кермо до краю
У мене пищить вже з 9 років (десь 90 тис. пробігу), нічого наразі не робив, гідропідсилювач працює... перевір рідину - якщо в нормі, то забий на це, або поміняй її і після цього забий... ну і руль не вивертай до кінця, як веж казали, не доводь просто лишній раз до того писку...