тиск масла

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем течик, 12 лип 2012.

1. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    доброго дня!ситуація така:зробив кап ремонт двигуна 1.6D VW TRANSPORTER(T2)зранку запускаю лампочка тиску масла не гасне,треба тримати пів газу 20-25сек щоб погасла.До ремомонту було так само??? На протязі дня також,коли постоїть більше30хвилин.А коли стоїть "мордою"в низ
    (зранку або на протязі дня)лампочка гасне через2-3 сек на холостому ході!
    ПІДКАЖІТЬ ЩОСЬ БУДЬ-ЛАСКА!!!

2. ODV_t4

ODV_t4 Початківець

VW Multivan T-4
    швидше всього якась біда з маслоприймачем

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Підскажу.... Міняй маслонасос - не закачує масло. Якщо будеш крутити по 25 сек без масла угробиш двигун. А маслонасос у тебе з хитрим маслоприймачем... такий тільки на Т2 йшов бо двигун в тебе майже на боку лежить. Можеш перед тим механічним манометром перевірити тик масла

4. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    я міряв механічним теж спочатку "0"а пізнішу(на холрстому"4"а як газну то"8"
    і більше.Питання в тому чому він зразу не закачує?може там якийсь клапан не тримає і масло стікає все а потім кожен раз закачує(як при заміні масла),а може рівень масла малий,бо коли стоїть на перекос закачуе швидше.Умене стоїть крім стндартного датчика масла ще жигулівський на стрілку(електричний від шестьорки,показники цього з механічним однакові)
    Підскажіть скільки масла йде в мотор бо щуп не такий як у всіх Т2

5. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    при ремонті я бачив як майстер прмивав весь насос і сіточку

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Щоб сказати обєм масла, яке повинно бути залите в мотор, потрібно знати точну марку мотора (букви).
    Можливо у тебе фільтр масляний поганий або не того типу стоїть, тому і не тримає, або взагалі не передбачений для того щоб тримати ;)
    І чому щуп не такий як у всіх???

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Масла іде 5.5 літра... в маслонасосі є клапан який скидує тиск ... якщо він не тримає то тоді тиск "накачується" але не тримає. Цей клапан не ремонтується він запреаований в маслонасос. Якщо в тебе невідомий щуп то його треба тарувати знявши піддон.

8. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    дякую,я залив лише 5 літрів.Попробую долити,і подивлюся що дасть.
    ще таке запитання,в GOLF2 1,6 D такий самий масляний насос?
    бо хтось мені сказав що то мотор від Гольфа,бо є кришка на клапанній кришці,окрім заливної горловини для масла,можливо в мене мотор який не має лежати на боці???

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Вся різниця між твоїм двигуном і іншими подібними в піддоні і маслозаборнику.... якщо ти постаив не рідний маслозаборник або піддон то якраз буде погано закачувати масло

10. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    Я такий купив томув і не знаю що до чого.Але точно знаю що піддон від Т2,а от на рахунок маслозабірника не скажу бо не стикався з vw.УГольфі масозабірник відрізняється від Т2?

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Абсолютно.... у Т2 набагато довший і інший кут захвату масла

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ми про т2 чи про т3 тут говоримо? Раджу звернутись в приват до Top. Він непогано цю машину знає

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Конструктивно силові установки в Т2 і Т3 однакові. Знаю їх досконало. приходилось навіть ставити замість 1.6Д - 1.9 ТД. Ледве запхали його туди.

14. течик

течик Початківець

vw transporter t2
    привіт усім!поставив новий масляний насос,лампочка гасне ч-з2 сек,тиск на холодному двигуні "6" нагар"ячому"1" Всім спасибі за поради!ще одне питання підскажіть.На панелі приборів стрілка температури води при рибочій температурі як повинна стояти(тобто коли включаеться вентилятор,бо в мене треба включати в ручну)

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    не роби тої фігні, а купи краще за пару рублів нове термореле і все буде автоматом працювати

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Посередині.

17. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    неможуть дизельні силові установки Т2 і Т3 бути подібними, тому, що на Т2 дизелі не ставились!
    Т2 то такий http://de.wikipedia.org/wiki/VW_T2 і на нього ставились тільки опозитні бензинові мотори. він з Т1 подібний

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Я мав на увазі подібні з точки зору компоновки .... розміщені ззаду. Тай з точки зору механіки немає великої різниці між дізелем і бензином..... циліндри поршні колінвали, клапана всі елементи присутні що там що там.... інакші системи вприску і принцип запалювання суміші.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)