Титани R15 4x100 продаю або поміняю

Тема у розділі 'Колеса', створена користувачем silverBMW, 5 лис 2008.

1. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Продам титани зняті з VW Passat, R15j7 4x100 ET37. Є всі болти до них і кришки . Рівненькі, місцями є кілька пухирів. 250 $ мені на BMW по ЕТ не підходять, то поміняюсь на подібні R15-R16, але з ЕТ25-30. тел 80501489290.

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    можна фото???

3. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
  4. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Диски варті , щоби на них подивитись!

5. Solaris

Solaris Аксакал

ціна космос! шей малюнок не ахті..

6. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Так залізні мало що дешевші! поторгуватись можна! А фото і кращі є , треба переети в мій альбом, диски просто не протерті!!!

7. Solaris

Solaris Аксакал

ти не ображайся я не зі зла просто в вашому магазині є варіанти по 150 баків зняті з гольфів в польщі.. я сам особисто їздив дивитись за 250 на BBS з резиною але там модель пиз**та та шей BBS

8. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Solaris, Так може щось побачиш цікаве (мені на БМВ Е30), тільки от якщо R15-16 то ЕТ 20-25 потрібно, то повідом!

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Де то таке є? Куплю зразу ж!

10. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    Solaris,а де в Польщі можна таке глянути (мається на увазі де там щось цікаве по нормальних цінах можна знайти?) я просто на цих вихідних в Польщі перший раз буду, от цікавлюся...

11. Solaris

Solaris Аксакал

ваш магазин.. дзвонив мужик в стрию продає.. ше один продає в раві.. обидва казали шо малюнок не модний але зато ціна!!!

непамятаю міста раз пацан на сервісі розказував про якийсь базав який займає цілий аеропорт і шо там можна знайти ЛЮБЕ!!!
    а впинципі закупити жири можна на любій Гєлді їх ам купа ;)

12. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Lubas, Привіт! Як будеш в Польщі купувати собі титани, можеш побачиш прикольні титани мені на БМВ, мені ж також на 4 шпильки, радіусом на 15 ширина 6,5-7.а ЕТ 20-25. у формі зірочки 5 променів. Я готовий 200-250 дольчиків заплатити , літню резину шукаю. Я і сам з Польщі привозив 2-3 роки назад, з Гданська.

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    І я не відмовлюся:)

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Олег, якщо брати будеш, то зателефонуй і мені. Я теж хочу орігінал, або гарного виробника купити!

15. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    наскільки памятаю його називають "Слончин" або "Груєц";найбільший базар в європі,можна знайти і дуже дешево,а можна і "влетіти".

• Подобається Подобається x 1
  16. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Продаж поновляється!

17. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Продам титани зняті з VW Passat, R15j7 4x100 ET37. Є всі болти до них і кришки . Рівненькі, місцями є кілька пухирів. 250 $ мені на BMW по ЕТ не підійшли, тел 80501489290.

18. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    А що то вони якійсь незрозумілі ?
    Їх треба фарбувати ?
    Я шукаю такі дизГи , але щось дорогувато...

19. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Найкраще шукати диски в Польщі через інтернет.
    Сайт allegro.pl, шукаємо felgi. А там зразу на кожному лоті є телефон продавця і місце розташування.
    Далі maps.google.com - вводимо місто, дивимось куди їхати.
    Якщо недалеко від кордону, то дзвонимо до поляка, домовляємось, їдемо і забираємо. Якщо троха дальше, то можна домовитись про пересилку десь під український кордон, тоді поїхати і забрати.
    Але однозначно треба дзвонити і домовлятися. При зустрічі можна поторгуватись. В поляків тоже зараз криза, роблять троха знижки.
    За кордон дзвонити недорого (у всіх моб. операторів є знижки на дзвінки за кордон - виходить десь 1 гривню за хвилину).
    Ну і в поляків більш-менш адекватні ціни (на відміну від німців, де економіка міцніша, і кризи вони так не відчувають, тому там ще дорого).
    Все вищенаведене написане з власного досвіду. Кого цікавить детальніше - запитуйте. Допоможу.

• Подобається Подобається x 1
  20. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Диски треба просто було помити, фарбувати їх не потрібно.
    Дорогувато, то ж можна поторгуватись!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)