всім привіт, цікавить чи дозволяється ставити неонку знизу мащини по периметру? що на таке даїшники кажуть?
Кажуть що то спецсигнал, і розводять на бабло, а ти будеш їм доказувати що то не проблисковий маячок.
В мене стояла підсвідка під машиною. Така сама історія. Зупинили вечером і сказали що спец-сигнал, типу заводом це не передбачено. Хотіли трішки підзаробити. В мене була підключена через габаріти. На гольфах 3 задні стопи мають спеціальні виходи для підключення різної байди. Я їм сказав що можу цю фішку виправити на місці (взяв і відключив) Тепер знову задумовуюся поставити неонову підсвідку під авто, але от думаю яким кольором краще, що б ці пагонщики не домахувалися. Якщо хтось в курсі хай порадить який колір ліпити
Ну а ти як думаш? Я ставив для краси. Мені наприклад подобається коли просвічується дно машини, коли в салоні все красиво світиться. Хтось ставить для понту + прямоток ліпить, так що б його було чути і видно далеко. А хтось просто аби світило і душа раділа. Я наприклад від Вашого клубу живу за 300 км. Вчився в Франківську, мав багато знайомих з тюнінгованими машинами і мені це подобалось. Тут де я мешкаю про тюнінг взагалі нівкого в думці і не було. Треба ж було з чогось починати. Тепер коли зняв у себе, бачу інші ставлять (жовті, зелені неони). Треба бути ініціатором ідеї. Я також хочу таку штучку знову собі поставити а от не знаю який колір ставити так що б ДАІ не зупиняли і не просили.
Спецсигнал - це ПРОБЛИСКОВИЙ синій або червоний колір лампи. Якщо на дні світиться безперервно синій або червоний, або зелений неон - це не є спецсигнал!!!!!! Крім того, яким образом даїшник може доакзати взагалі щось на рахунок комплектації автомобіля? Він на місці може розшифрувати ВІН КОД АВТО? В мене один питав чому задні фари затоновані, на відповідь - що це спецвипуск автомобіля і тонування є у він коді - питання знялось. ТС - в тебе є питання, а ти не пробував підняти ПДД і знайти самому відповідь на своє запитання? ГУГЛ - ПДД УКРАЇНИ - СПЕЦСИГНАЛ і зразу відкриє тобі пункт 3 і там буде відповідь на твоє запитання.