Хто знає де можна дістати фари до решітки такої як на фотографії. У мене на машині подібна решітка, а одна з фар вже зовсім погана. Або решітку разом з фарами.
Є такі нові, американські і китайські. Також є такі ксенонові з ангельськими обідками. Є також вживані. Ціни скажу після того, як скажеш які саме потрібні.
У мене на машині трошки інша решітка, ніж на фото. Просто ще не встиг зробити фото щоб виложити. В одному магазині сказали що в мене американський варіант. 2 scirocco Мене цікавлять зовнішні фари (на ближнє світло) бажано під ксенон. Але, як то кажуть, розгляну усі пропозиції. Буду в гаражі, то перепишу усі номери з фари і зроблю фото, можливо легше буде підібрати.
Фоток не потрібно. Фари під галогенки (ближнє+дальнє) можу привезти нові корейські по 192 грн/шт. Під ксенон за комплект (4шт з прозорим склом+ангельські ободки) у США хочуть 400 доларів. Теж можу привезти, але десь місяць треба буде чекати. Якщо цікавить-кажи скільки треба. Також можна дивитися на оригінальні Хелла - це буде коштувати коло 600 баксів за комплект. Є китайські але вони тріскають на дощі. Тому не пропоную.
Купив комплект фар HELLA від Неоплана Лінзовані ближнє+дальнє буду ставити собі на сірка а не лінзовані галогени (дальнє) з цього комплекту можу продати за 500грн/пара, також маю 1 шт лінзовану ближнє HLLA з Неоплана - 250грн/шт
Цікавить фото тих що за 192 грн. У мене на дальному світлі нормальні фари стоять. А от ближнє хочу поміняти, і бажано на лінзовану оптику. А пару лінзованих не продаш?
На жаль, фоток немає, фари нові. Ці фари зараз у Харкові, лежать в товариша на складіі. Для фотки йому потрібно їхати з офісу в склад. Якщо вона обов'язкова, то, звичайно, попрошу. Але простіше буде просто їх купити. Якщо є підозра, що там щось не так, то я візьму гарантійні умови на себе, вже повір, я тут не перший рік і нікого ще не обманював.
2 scirocco я поки що ще не вирішив які саме фари буду купляти і тому не хочу напрягати людей для того щоб робити різні там фотографії. Я хотів попросити по можливості для того щоб прийняти рішення. Наскільки я розумію то ці фари вони є подібні до тих що пропонує Олег з Неоплана (без лінз). Але як я описав в попередньому пості, то перевага надаватиметься фарам з лінзами. Тому поки що Дякую, але буду розглядати всі пропозиції! )))
Ок, не проблема, звертайся коли треба буде. P.S. Як на мене краще нова класична фара ніж стара з лінзою під ксенон. Час робить своє...