ТНВД VW Touran

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ftoruan, 6 кві 2014.

1. ftoruan

ftoruan Новачок

Touran
    Друзья, помогите советом.
    Я начал наблюдать неустойчивую работу двигателя и падение мощности и тяги у своего VW Touran . Думаю проблема с ТНВД.
    Как с этим бороться. Может есть какая нибудь литература где об этом ТНВД можно почитать?

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    На турані ніколи не було ТНВД. Там насос-форсунки. Ціна питання 1k$ за шт

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Чоловіче, брєд пишеш. Якщо FSI-шний туаран - то там 2 бензонасоса, один з яких ТНВД (рос.).

Перевірити роботоздатність ТНВД дуже просто.
    Підлкючаєш ККЛ-кабель, включаєш VAG COM
    Заходиш в групу 140 (141), далі там бачиш 2 вікна
    В одному - те яке є, в другому - те що має бути
    Їдеш на 3 передачі під 2000 обертів і тиснеш газ повністю вниз
    Тиск при цьому повинен піднятися до 90-100..

Якщо все так і є - ТНВД в нормі. Доречі, якщо машина відносно нова - то можеш написати в VW, який зазвичай куланцово розглядає це питання і може перебрати на себе частинку витрат по ремонту, якщо не 100%.. принаймі тут так є...

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Сорі, подумав тільки про дизелі. Чи в топікастера таки дизель???
    Оттак і зникає простота бензинки, скоро дизелі матимуть простішу конструкцію

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    FSI - це дуже модно, суміщення дизеля з бензином. Відповідно конячок більше ніж у бензинера pure, зате розхід як в дизеля. Правда по звуку теж 100% дизель

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ага, розкажи особливо про 2.0FSI

7. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Міняли мені на попередньому Пасаті (1.8 ТСІ) в оф. дилера "Алекс".
    Симптоми були схожі: спочатку, але прогресивно, незначна втрата потужності і аж до моменту поки загорівся на панелі "джекі Чан"...
    Ціна неслабенька - 5500грн при тодішньому курсі! Але так як авто постійно обслуговувалось на оф. сервісі, то погодили "куланц". Правда, моїх 60%, остальне - дилер+їхня робота.

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    В мене 1,6 FSI, розхід із поломаною впускною системою (катушки+повітря) становить 7 літрів.. в знайомих з FSI - ще менше.
    Golf 5 GTI - 2,0TFSI - розхід 9 літрів..

Тут якщо з FSI щось не так - воно відразу на споживанні відображається(

Останнє редагування: 7 кві 2014
  9. kym

kym Аксакал

a 100
    Не пиши більше такого..... а то ще хтось заляє пів баку бензини а пів солярки і виставмть тобі рахунок за ремонт)))))))
    FSI - це безпосередній вприск в циліндри. Перший двигун що його зробив Дізель 100 років тому був FSI, але не було добрих матеріалів, не було компютерного управління вприску і зробили карбюратор і так 100 років......
    Все нове то добре забуте старе

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Зробити діагностику двигуна.....

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Нафіга двигуна? Мова саме про ТНВД, як його продіагностувати в домашніх умовах з ккл кабелем написано вище. Автор правда нафопумі більше не з"являється. Підозрюю, що цей кернес ввечері зробив тему, а на ранок вже поїхав на ремонт, тому йому це вже не актуально

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Доречі, FSI дуже вибагливі до пойла, п"ють тільки 98му теккілу. Не якісний віскі Е10 для них заборонений.

Якщо хтось заправить пів баку бензино, а решту дизелем - готовий віддати будь-які гроші* за відео з заправки. Таких лузерів ще пошукати треба!

[size=-2]* - перебільшення[/size]

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це великий плюс до економії.
    В реальних львівських умовах Skoda Octavia A5 2.0FSI на ручці споживає 11-12 по місту

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    В мене 98го п"є менше ніж 95го. Провірено і перевірено.

15. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Можу підтвердити на досвіді володіння Б6 Пасатом з 2.0ФСІ - ідентично 11-12 місто...
    Не зовсім правда, тобто не потрібно заявляти тоном,що не передбачає заперечень!
    Особисто в мене був двигун з кодом BZB - він ОФІЦІЙНО постачався VW на Україну з нормою токсичних викидів Євро-2 і рекомендованим до використання бензином А-95 (98 не рекомендували навіть усно на оф. дилері).

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Не знаю як там в тебе, але я різницю відчуваю. Як у тязі, так і у споживанні. Можливо різниця якості бензину... тому і не рекомендували super plus (98)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)