Потребую кусок нетемної тонувальної плівки на передні скла дверей (без фірточок). Моя вже потерлася і я її здер. Може в кого є куски? Про гроші домовимося!!!!!!!!
Я в них нерозуміюся, мені треба ближче до середньої темноти( трошки), вікна по заводу і так зелені. На задніх кріслах можна в центрі тра...., нічого невидно, а перід цуть-цуть. Зараз поставив апарат ДВД з телевізором, нехочеться щоб був акваріум.
Ну. . . Досить таки темна! Як хочеш можемо завтра пересіктись - глянеш. Але якщо 50-ка то середня, 80-ка то майже ніц не видно. По моєму у тебе така і була...
дивився - вона тобі не підійде, коротка, поломана і т.д. валялась на верхній полці..... мабуть ніколи....після обірваної губи, відірваного глушака, поїздкам по трамвайним тротуарам може перед Новим Роком.
Шукаю де прикупити нормальну плівку (не Китай, що вицвітає за півроку), щоб затоновати полосу на лобовому. Може в когось завалялось чи знає де можна купити?
Ок нік Комарік,тел.0671934473 Олег (акустика,тонування,електрика,сигналки),він пару разів приЇзжав зі мною на з"Їзд-білий Пасат б-3.