Тонування рефлектора фар Golf 3. Фотозвіт

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Borman, 4 сер 2007.

1. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Були на моєму Гольфі ось такі простенькі фари
    [​IMG],
    але купив я собі беушні дворефлекторні Хелли і вирішив замутити щось типу цих
    [​IMG].

Ідеї були різні: зафарбувати зсередини скло у неефективних зонах, вирізати окуляри із чорного термопаперу і вставляти всередину фари і т.д. Але зупинився на наступному. Було куплено балончик з чорною матовою фарбою високотемпературний за ~15грн., знято скла з фар (для цього був вигнутий кінчик шила в S-подібну форму, цим шилом протягнув по периметру де стикається скло з герметиком, трошки підваживши скло відійшло), взято було металеву баночку з кришкою від льодяників, кусок поролону і кісточка для малювання у сина. Фарбу з балончика вибризгував у баночку до утворення потрібної кількості рідини. Рефлектори були очищені від пилюки м'якою тканиною і витягнуті з корпусів фар. Внутрішні пасивні (які не беруть участі у фокусуванні променів) поверхні рефлекторів фарбувались кісточкою в кілька шарів
    [​IMG] [​IMG],
    а зовнішні поролоном для утворення рівномірного шару
    [​IMG].

Тут можна візуально порівняти фарбовану і нефарбовану
    [​IMG] [​IMG].

Були також пофарбовані (вже з балончика) верхня задня і нижня задня частини рефлекторів (щоб через скло небуло видно їхні сірі поверхні - якщо Блек, то Блек) і внутрішні сторони корпусів фар.

З різних ракурсів
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG].

Вигляд зі склом
    [​IMG] [​IMG].

Скло було посаджене на силіконовий герметик Блек.
    І нарешті ось так це виглядає на моєму Гольфіку
    [​IMG].

• Подобається Подобається x 3
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Фари а'ля Hella Black - продовження

ПС Доволі прикольно виглядають! Чи вплинуло то на якість освітлення?

Останнє редагування модератором: 16 бер 2009
  3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Фари а'ля Hella Black

Борману слава, і честь. молодець маєш праві руки і немаєш страху що спортиш. молодець дуже гарно вийшло.
    Ну і що що не вмієш вставити фотки так як треба, зато вмієш зробити так як треба.

• Подобається Подобається x 1
  4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

мені здається що замість БУ лелл можна було купити нові вже затемнені фари.. бо якщо враховувати що противотуманка хелла до двойки коштує 700 грн то думаю можна було пошукати щось затемнене..

5. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

2 scirocco : на якість не вплинуло, бо зафарбовувались тільки пасивні поверхні, які на фокусування практично не впливають.

2 Martini : постараюсь переробити, а фоточки обовязково докину;-)

2 Pol : Thanxx:grin:

2 Solaris : роозумієш, я їх взяв за 90$ пару + доклав рук = нефіговий стайлінг, а брати нові це вже інший бюджет:sad:

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Молодець, на мій погляд получилось оригінально та дуже класно!
    До того ж "навіщо платити більше?", якщо можна легко зробити це самому?.. :)

• Подобається Подобається x 1
  7. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

Взагалі я прихильник оригінальних деталей в тому числі і фар, але клацаючи між першою і останньою фоткою я помітив суттеву різницю і перевіагу. Пофарбовані фари дивляться набагато краще і оригінальніше ніж ті, які були раніше.

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    • Подобається Подобається x 3

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)