Відповідь: Тополь, з Днем народження! Брате, най твоє житє буде таке ж прекрасне, як твоя Кора на нових дисках
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Тополь, бери від життя найкраще, найяскравіше в тебе вже є (твоя Кора) 8)
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Вітаю земляка з Днем Народження! Здоров'я козацького, кохання пристрасного, щедрих матеріальних і духовних здобутків. Побільше яскравих фарб в житті (яскраво жовтих, ну ти в курсі...), щоб жити, працювати і кохати так тягнуло як твою кору з ітоном;-)
Відповідь: Тополь, з Днем народження! бабла тобі побільше, тьолок тобі поцицькастіє і Корадо найшвидшого
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Всього найкращого та вдачі у всьому!!!І щоб жовта Кора приносила тільки задоволення!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Я також приєднуюсь, бажаю щоб всі оточуючі люди розуміли і поважали тебе І щоб всі на вулицях діфки і пацанчеги обертались з величезними очима, коли ти проіздитимеш поряд Хоча воно, певно, так і є... щЕстя, здоровЛя!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Вітаю !!!!! Кращий Ваговод серед програмістів !!! І кращий програміст серед ваговодів !!! Всього найкращого !!! Всіх благ !!!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Приєднуюсь до вітань, здуровя, грошей, ну і успішної реалізації всіх намірів та мрій!!! Будьмо !!!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! Хай ітон нарешті перекочує під капот з багажника, дує не менше 0.6, і диски хай ніколи не гнуться. І здоров*я тобі брателло!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! У цей чудовий весняний день, прийми від мене поздоровлення з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, щастя і всього-всього-всього!
Відповідь: Тополь, з Днем народження! В І Т А ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ!!!! )) Рости здоровенький :mrgreen::mrgreen::mrgreen: