Мені ще ніхто не зміг описати як я Їзджу. Якщо ваша ласка: Хто мене бачив зі сторони, напишіть свої коменти. Ато часом совість мучить. p.s. В нашому місті з'явився плагіат на мою Джетту. Мій номер 650-17тс
Відповідь: Тормоз за кермом Я питався тебе в інакшій темі чи часом не твою машину я бачив на Лінкольна під своїми вікнами? Твоя Джетта дводверна? Якщо то був ти то я скажу як ти їздиш :mrgreen:
Відповідь: Тормоз за кермом Лана, проїхали тему, довго жуємо мочалку... моя електронка kinderasik@yahoo.com
Відповідь: Тормоз за кермом Мля, шо за шифратор? Ану рокзазуй як він їздить, від цього залежить безпека учасників клубу і всіх, хто їздить по львівських вулицях!
Відповідь: Тормоз за кермом я тоже хочу знати як він їздить, ато вже як джету бачу то шарахаюсь , тікаю на обочину.
Відповідь: Тормоз за кермом Юра не бійся не ведися на погрози, буть мужнім ми з тобою, разом мафію здолаєм.
Відповідь: Тормоз за кермом То я такий оранжевий, шо непомітний? Мене що, ніхто не помічає? Який не справедливий цей світ- піду повішусь
Відповідь: Тормоз за кермом Думав на тросі повіситись, але, коли жигуля до майстра тягнув забув забрати. Піду наїмся яблук
Відповідь: Тормоз за кермом Та б л я, я його тричі питався, а чувак тричі не відповідав чи саме його перекрашену Джетту я бичив ще тоді коли в мене була Джетта, чи то декілька Джетт таких є.
Відповідь: Тормоз за кермом А казав я тобі друже не знімай свій мегафон з машини, бо бачивши якусь Джетту на горизонті ти б кричав.... "Водій Джетти кольору дитячого проносу прийміть вправо, заглушіть двигун, вийдіть з машини, ляжте на землю з руками за головою......" а-бу-га-га :mrgreen: