Тормоза Г1

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Ravel, 4 лют 2008.

1. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1
    чи становляться передні тормозні диски та супорта від Г2 на Г1? якщо так,то чи багато возитися?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Тормоза Г1

1:1 с Г2 на Г1 не стануть. Тому, що у Г1 є ще скоба на супортах. Але є у мене с сірка супорта + скоби + диски Брембо(диски ще не відходили й одного комплекту колодок). Вони тобі 1:1 стануть без ніякої переробки. Комплект цей стояв у мене на машині. Потім тормозну свою я проапгрейдив і залишки продаю. Є відповідна тема на сайті у "Купую-продаю". Або ще варіант. Будуть у мене перехідники на супорта. Тоді на ті перехідники можна буде ставити супорта та скоби від Г3, і Б3,4 Пассатів.

3. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

реально у нас знайти такий ремкомплект на задні тормоза Г1 ???

4. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

Цікавить таке питання: чи можна замінити повністю всю тормозну систему Г1,системою від Г2?
    В мене зараз тормозів взагалі немає,майстри сказали міняти диски,супорта,колодки,трубки...
    Тому і питаю,раз так може зразу замінити це все на деталі від Г2?,чи варто і чи багато геморою?
    Бо знаю що в Г1 тормоза і коробка найслабші місця...

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Якщо вентильовані то купляю.

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Вже нема. Диски Брембо зараз у повному комплекті з супортами, скобами, колодки + ще комплект нових колодок(супорта перебрані покупцем, він же Ravel) стоять на його машині.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Маю супорта та кулаки на Г-1

8. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

І скільки коштує такий комплект?
    У нас зараз десь можливо таке купити?

Дякую!,буду мати на увазі.
    Якщо можна ціну в ПП.

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Зателефонуй або запитай у Ravel. Я вже не пам*ятаю. Просто ті супорта, скоби, вентильованы диски і колодки зосталися після мого апгрейду гальм(тепер в мене передні 256мм а задні з Пассату Б4 дискові гальма). Знаю тільки, що Ravel докупив до супортів ремкомплект і перебрав їх.

10. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

так все стоїть на моєму гольфі і працює. але зараз тормозів взагали нема, машина просто постояла 2 дні и все, бачок з гальмівною рідиною на половину пустий був, але ніде нема слідів, щоб текло.... підскажіть в чому може бути причина ??? дякую

11. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)

Хто підкаже чи можливе встановлення на Г2 передні гальма від Г3!
    І що саме потрібне для цього?

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Повинні бути! Шукай! Міг потекти задній гальмівний циліндр прямо в барабан і тому ззовні не видно

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Можливий і такий варіант!

14. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

навряд таке може бути, в барабані рідина не стояла б, потекла б полюбому...може в головному там? кажуть в сам вакуум може......

15. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

по мірі зношення тормозних колодок рівень рідини в бачку може падати, але при заміні тормозних колодок, рівень повинен зрости знов а навіть і витикти , слідкувати за рівнем потрібно, і по мірі зносу колодок доливати.

• Подобається Подобається x 1
  16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Да, жидкость побежала бы. Но очень часто по внутренней поверхности диска и скапливается на полке диска. Поэтому или снимай задние колеса или с ямы осмотри внутри задние диски.

• Подобається Подобається x 1
  17. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

колодки стоят новые, все нормально там, но жидкости мало :cry:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)