Відповідь: Тормоза Г1 1:1 с Г2 на Г1 не стануть. Тому, що у Г1 є ще скоба на супортах. Але є у мене с сірка супорта + скоби + диски Брембо(диски ще не відходили й одного комплекту колодок). Вони тобі 1:1 стануть без ніякої переробки. Комплект цей стояв у мене на машині. Потім тормозну свою я проапгрейдив і залишки продаю. Є відповідна тема на сайті у "Купую-продаю". Або ще варіант. Будуть у мене перехідники на супорта. Тоді на ті перехідники можна буде ставити супорта та скоби від Г3, і Б3,4 Пассатів.
Відповідь: Тормоза Г1 Цікавить таке питання: чи можна замінити повністю всю тормозну систему Г1,системою від Г2? В мене зараз тормозів взагалі немає,майстри сказали міняти диски,супорта,колодки,трубки... Тому і питаю,раз так може зразу замінити це все на деталі від Г2?,чи варто і чи багато геморою? Бо знаю що в Г1 тормоза і коробка найслабші місця...
Відповідь: Тормоза Г1 Вже нема. Диски Брембо зараз у повному комплекті з супортами, скобами, колодки + ще комплект нових колодок(супорта перебрані покупцем, він же Ravel) стоять на його машині.
Відповідь: Тормоза Г1 І скільки коштує такий комплект? У нас зараз десь можливо таке купити? Дякую!,буду мати на увазі. Якщо можна ціну в ПП.
Відповідь: Тормоза Г1 Зателефонуй або запитай у Ravel. Я вже не пам*ятаю. Просто ті супорта, скоби, вентильованы диски і колодки зосталися після мого апгрейду гальм(тепер в мене передні 256мм а задні з Пассату Б4 дискові гальма). Знаю тільки, що Ravel докупив до супортів ремкомплект і перебрав їх.
Відповідь: Тормоза Г1 так все стоїть на моєму гольфі і працює. але зараз тормозів взагали нема, машина просто постояла 2 дні и все, бачок з гальмівною рідиною на половину пустий був, але ніде нема слідів, щоб текло.... підскажіть в чому може бути причина ??? дякую
Відповідь: Тормоза Г1 Хто підкаже чи можливе встановлення на Г2 передні гальма від Г3! І що саме потрібне для цього?
Відповідь: Тормоза Г1 Повинні бути! Шукай! Міг потекти задній гальмівний циліндр прямо в барабан і тому ззовні не видно
Відповідь: Тормоза Г1 навряд таке може бути, в барабані рідина не стояла б, потекла б полюбому...може в головному там? кажуть в сам вакуум може......
Відповідь: Тормоза Г1 по мірі зношення тормозних колодок рівень рідини в бачку може падати, але при заміні тормозних колодок, рівень повинен зрости знов а навіть і витикти , слідкувати за рівнем потрібно, і по мірі зносу колодок доливати.
Відповідь: Тормоза Г1 Да, жидкость побежала бы. Но очень часто по внутренней поверхности диска и скапливается на полке диска. Поэтому или снимай задние колеса или с ямы осмотри внутри задние диски.