Траса Львів-...-Вінниця-...-Одеса

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 9 сер 2009.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Привіт всім! Завтра вирушаю на Одесу на відпочинок! Може хто підкаже як дорога і тамтешні гайці, де стоять найчастіше по трасі? Підвели мене з радаром, їду сам по "правилах". Які приблизно такси за перевищення в других областях?

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Гайців зараз до ..бені матері(вибачте, але мене вони вже захарили).
    на трасі можеш наколядувати на Візир дуже багато, що потім скринька поштова буде забита тими листами.
    якщо попавсь - даєш 20-50 грн. каже, що то мало - кажи, що зараз зроблю телефонний дзвінок і ти взагалі ніц мати не будеш і незалежно, що ти з Львівщини, а попався в Одесі.
    між іншим на півдні нас не сильно люблять. Точніше ненавидять, тому будь обачний.
    Роби, як я. береш правила з собою і інструкцію про ДПС і ДАІ. Основні пункти підкресли собі. бачив, як чувак в Сміх та годі??? ось приблизно теж саме.

І щасливої дороги. Ні жезла, ні цвяха))))). чекаєм фотозвіту)))

3. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4
    Можна просто не перевищувати шв, або взагалі не порушувати ПДД - допомагає. Тоді ні візири ні гайці не страшні.

Гарно добратись і відпочити !!!

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Куди саме на Одесу їдеш? В самій Одесі, чи десь на околиці чи навколишні села? База чи приватний сектор? І за які гроші? Я теж хочу встигнути ще з"їздити кудись :)

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Їду до далекої татової родини. в мому розпорядженні особняк і подвіря до моря хвилин. На карті це стара Миколаївська дорога село Вапнярка, це між Фонтанкою і Новою Дофіновкою, від Одеси - 15км. На авторинок(Яма) 25км по хорошій дорозі(25-30хв), відносно недалеко. До базару"7км"-40км, це все по кільцевій Одеси. Чомусь там час і кілометраж спливає набагато швидше ніж вдома. Мені кудись треба - сів і поїхав. Волочу за собою причіп, може стримає на трасі,і маю деякі замовлення до скутерів і мотоциклів. Завжди легше тягнути, ніж на собі нести. За ціни нічого незнаю, бо їду з подарунками і везу Львівське пиво.Незнаю чи є там інтернет, як є відпишу, ні- зайду в інтернет-кафе. Планую бути там два тижні, побачимо. Моя доця поступила в універ на державне на ін'яз, треба щоб дитина відпочила.П.С. Наклейки і на лобовому і на задній шибі. Буду сподіватися, нас будуть знати.

6. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    Здоров, два тижні тому повертався по цій трасі. Відповідно ще два тижні перед тим їхав на Одесу. Відпочивав у Коблево. Гайців на трасі достатньо. Мене не чіпали, старався їхати по правилам. Впринципі всі дружно попереджають. Зауважив що і ДАЙці просто так не чіпають. Будь уважний в Хмельницькому на окружній, а саме не провтикай великий "Стоп" на роздоріжжі на аеропорт. А також дуже важливо притримуватись правила крайньої правої смуги. В тернопільскій області знімали на візир і взагалі це зараз дуже поширений вид порушення, а їм наруку. Побував на 7-км. був вражений маштабами ринку, їздив за запчастинами до свого скутера. Бачу і ти скутерист-байкер, я активний учасник ЛСК, мабуть знаєш що то таке. Гарного відпочинку і легкої дороги.

• Подобається Подобається x 1
  7. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Знаю!!! Я цього року пропускаю з'їзд "Голд Вінг" вони з'їзджаються сьогодні і пробудуть у Львові до середи. В середу великий парад Городоцька - Центр, приблизно 400мотоциклів!!!
    За інфу по трасі дякую, занотував. +1. Виїзжаю сьогодні вночі.

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Це правда!!! Повернувся сьогодні вночі, надоїло бути шкваркою на пляжі. Погода чудова, дуже спекотно, море тепле і чисте!!!!!!!!!1

9. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    З поверненням! Бери свого Дніпра погнали на вихідних на Синевир.

• Подобається Подобається x 1
  10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну хоч би якісь фотки повісили... З моря, з Синєвіру...

11. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Трохи потім викладу??!!!! Звиняйте!!!!!!!

12. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    За 2 тижні з сімєю збираюсь їхати в Одесу на гольф 2. Перший раз на авто з таким кілометражем.
    Цікавить стан теперішніх доріг, якою дорогою краще (можна довше).
    Може хтось в цьому році вже їздив.

Р.С. Перейшов на форумі по різних темах, знайшов багато корисної інформації для себе, за що всім дописувачам дуже дякую.

13. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Golevgen, накраще = Львів-Київ-Одеса...Інші коротші дороги - можливі заміни коліс та ходової...Краще трохи довше по кілометрам, за те може по кращим дорогам...

14. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Цілком підтримую! + 200 км, але їдеш і відпочиваєш. А тими бідними селами як Тарнопіль, Хмельницьк, Вінниця раджу не їхати.

15. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Дякую всім за підказки. В Києві як зорієнтуватись на Одесу. Які тут нюанси? Де краще звертати. Їду перший раз

16. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Оскільки часто бував в Білій Церкві, то я б їхав наступним маршрутом:
    Львів - Рівне - Житомир (на Житомирській кільцевій минати виїзд на Київ, рухатись в напрямку Вінниці по Житомирській кільцевій і вискакувати на Попільню) - Попільня - Сквира - Біла Церква і так на Умань і на Одесу.
    Маршрут Житомир - Біла Церква десь до 140 км, і дорога раніше була непоганою.

17. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

diesel757, там дороги вже 3 роки немає нормальної...недавно чувак десь під Попільнею влетів так в яму, що до Житомира на евакуаторі привезли:sad:...Краще через Київ...

18. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    ...Краще через Київ...[/QUOTE]

Якщо можна детальніше. Там є якась обїзна?

19. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Golevgen, взагалі-то там є вказівники, там нема де заблудитится...можна ще google maps подивитися...там всього 2 правих повороти!

20. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    так точно, один - на в'їзді в Київ на кільцеву, а другий виїзд з Києва з кільцевої в напрямку колись рідної Білої Церкви.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)