До столиці дійшли чутки про плани одруження нашого активного одноклубника. Вимагаю пояснень та деталей - з ким де коли як то сталося і що на голову впало? Сподіваюся, мене підтримають всі браття-ваговоди! П.С. Клубчани, пропоную не розпорошуватися і вже думати про клубний ескорт!
Відповідь: Travel жениться! До Львова також дійшна інформація, що обряд обкольцовування запланований на осінь
Відповідь: Travel жениться! Так-так! Без колони фольців не обійтися! А крім того нашого Тревела треба буде викупити! :grin:
Відповідь: Travel жениться! Такого великого ескорту у Львові ще не було! Може ДАІ дороги перекриє для безпершкодного руху ескорту VW?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Travel жениться! Дєло було так: років більше ніж 4 тому назад я зустрів свою Вікусю ну і тихо по мало підійшов час до женітьби вот і все. Весілля 7 червня на високому замку.
Відповідь: Travel жениться! швидще не було місця на високому замку а взагалі зали в нас у Львові замовляють на 7-9 місяців вперед. доречі по поводу весілля треба пірошоу чи шось таке шоб на небі писало наші імена може хтось шось про то знає? Додано через 32 секунди на осінь високий замок на всі дати зайнятий
Відповідь: Travel жениться! Класні колечка на аватарі, в "ельфійському" стилі зроблені. Такі плетення як з оформлення книжки "Володар кілець" 1968 року. Будеш такі виготовляти?
Відповідь: Travel жениться! Воно тобі не потрібне. Бо ціна на таке буде КОСМОС!!! Тобі з нареченою тіх грошей, що витратиш на таке "ХОЧУ", хватить на відпочинок у Турції чи Египті у 5-ти зірковому отелі!!! Не засмічуй собі голову.
Відповідь: Travel жениться! ідея з ескортом мені подобається!!! якшо всештаки буде організовуватись то я дєлє ;-)