Треба підключити проводку на ГАЗ-69А!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 25 кві 2013.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хочу скористатися послугами недуже дорого електрика. Зняв повністю проводку з свого ГАЗ-69 і прозрів, як підключити. Проводка не складна, але в ній нешарю! Знайшов і підключив: стартер, генератор, бабіну, замок запалення і щиток приладів.
    Неможу знайти дротів на світло і повороти, так як поставлений підрульовий переключатель від ВАЗ-2103 і реле поворотів з кнопкою аварійки від ЗАЗ-968М. Кольорову схему маю, но.... важко мені в ній розібратися, немоє!
    Пишіть в ПП, передзвоню. Приблизна ціна питання!
    п.с. Авто стоїть на подвір'ї ще незакінчене, тягнути немає можливості! Робота на дому.:drinks:

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    можна зробити суботнік в Роса і всім разом розібратись з проводкою :)

:drinks:

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Постав рідний підрульовий, інакше ніяк. Проблема в тім, що на поворотник у бобіку використовується та сама лампочка що і на гальма. Коли відпущений тормоз, вона періодично засвічується, коли натиснений - періодично згасає. У ЗАЗа такого немає, тому при використанні ЗАЗ-перемикача потрібно буде колхозити ще 2 дроти до рідної проводки на кожну фару, чого я би дуже не радив.

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В бобіку педальний вузол від БМВ Е34, з своєю жабкою.
    Хочу все-таки підключити підрульові і аварійку.
    Хіба після свят!

5. електрик

електрик Active Member

golf 2
    а блок реле-запобіжників рідний чи теж від чогось інакшого?

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Запобіжників аж 3шт і один біметалічний запобіжник.
    Проводка в рідній опльотці, треба приколхозити: підрульові, реле поворотів, кнопку аварійки і підключити фари з габаритами.

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я би для цього використав нові дроти а рідкісну рідну проводку віддав би ентузіастам-реставраторам.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)