Треба змiнити звук

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем buddy, 3 жов 2010.

1. buddy

buddy Новачок

w204
    Привiт усiм! Думаю, замiнити штатну акустику на Pioneer. Чув, що автомобiльнi компонентнi системи Pioneer найкращим чином вiдрiзняються вiд конкурентiв по якостi саунду. Подобаються компонентнi ts-c171prs. В кого якi думки з цього приводу? Хтось ставив собi такi?

2. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Чутливість мала в них. За такі гроші можна взяти Focal Polyglass 165 VB, Morel Tempo 6, DLS R6A LE вони дісно будуть відігрувати вкладені гроші:music:

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    ІМХО щось характеристики тієї системи мені не подобаються: низькі частоти недотягують, різниця між піковою потужністю і номінальною 4 рази! (фарс), навіщо там система 3х ступеневого захисту? від чого? щоб часом хтось не подав туди 60 ват на пару секунд???

ще раз - ІМХО, такі гроші а таке гівно, і лише пАнти... ще раз повторюю я їх в очі не бачив і не чув, а по характеристиках вони одразу склали ось таке враження у мене.

4. Bruno

Bruno Новачок

Golf IV 1.4
    а під який усь підбираєш компоненти? яке ГУ? що слухаєш?
    я підтримую! просто треба вибрати під свої жанри.

5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Різну слухаю навіть шансон деколи. Перелічені моделі акусти все будуть добре грати. Якщо слухаєш виключно клубну музику, реп, то можеш придивитись Hertz ESK 165.3 або 165.3L але вони заграють тільки при наявності підсилювача навіть не дорогого, можна навіть поканалку зробити.Доречі вони дешевші. Якщо вибираєш дорожчу акустику то незабувай про відповідний підсилювач наприклад DLS, EOS та інш.

6. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Народ, підкажіть, бо вже голову зламав.
    Куди і як в Г2 поставити передню акустику і яку? В двері не хочеться врізати, та і не зроблю сам, а комусь платити то дорого, певно... Є магнітола на 4 виходи, є два задні динаміки, широкополосні 13 см Піонер. Я не фанат звуку, слухаю не часто і не голосно, просто хочу змістити звук вперед, бо ззаду пасажири мої не дуже люблять слухати. Та і обідно шо 2 виходи в магнітолі пустують... Є ще 2 старих динаміки Елта, прямокутні, десь 7х16 см, вони колись стояли ззаду. Але на перед ну ніде не може придумати їх втулити. Якщо їх верути на зад, то ті круглі Піонери 13 см на перед, але куди?
    Може існує якась акустика, маленька, в корпусі, типу твітерів, на панель би легеньки прикріпив. Думав про твітери, але їх вроді не можна напряму до магнітоли, а тільки через кросовер. То правда?

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ні то міф)))) Але твіттери тебе затр..ють високими частотами.Можна зробити подіуми під ноги, збоку і закрити їх декоративним матеріалом...А панель псувати неварто...

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Думав, але до чого їх прокріпити? Крім як до кузова нема до чого. :) Ще читав про варіант спереду-скраю під сидінням, але теж кріплення тре думати...

9. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Подіуми, про які я говорю двосекційні-вони приклеюються до кузова, потім в нього вставляеться динамік

• Подобається Подобається x 1
  10. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    В переді є штатні динаміки в панелі, попробуй замінити їх на щось краще. Собі замінив різниця відчутна, були оригінальні паперові які хрипіли і ніфіга не грали.

11. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ДЕ? В мене шось нема, може в нас панелі різні. В мене 1,3, карб. Який там розмір динаміків? Я б зразу замінив, якби знайшов куди ставити.

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    зверху на панелі (сітки)по боках йдуть штатні динаміки, вони є у всіх Гольфах. Знімаються легко, виймаєш заглушку(маленький квадратик) і викручуєш самонаріз.

13. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В кутах біля скла? А я то думав шо там обдув повітря! Може в мене переоблено під обдув? Буду шукати. Дякую.

14. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Обдув працює, і колонки там вмонтовані, можу ввечері закинути фото як то всьо діло виглядає, бо зараз без фотіка.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    купи собі на шроті такі кармани

16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В мене такі кармани стоять. Моя остання ідея така і була - замість смітничків поставити 10 см, єдина проблема мене турбувала - завести дріт в дверку і вивести з неї, не пошкодивши карту. А зараз планую таки в штатні місця шукати 87 мм динаміки.

17. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    А на якому шроті є такі кармани?

18. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Так карта нормально знімається, якщо звичайно ніхто тобі її не приклеїв наглухо. І дроти виводиш без проблем.

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    дзвони питай
    дріт заводиться через резинову гофру і торець дверки. Невже в тебе нема центральних замків?

20. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    Час від часу надзвонюю, кажуть, що немає.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)