Тріск в коробці

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Вова Lviv, 16 чер 2011.

1. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Всім привіт взяв я гольф 3 1998р 1.8 МІ і при задньому ході в мене в коробці щось тріщить, але їде доре, передачі заходять добре окрім першої, щось дуже туго, незнаю чи особа жіночої статі змогла б її загнати :mocking:, дуже вже мене турбує той тріск коробки, може хто зустрічався з подібною проблемою?
    Дякую!

2. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    в мене та ж ситуація після року користування. що робити?

3. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    я конечно не спец,треба тобі до майстра,вскрити коробку і дивитись поки не пізно бо то може бути серйозне, в мене гуділа коробка я катавя поки не заклинула і п..,казали що в мене там вже все перемололося і прийшлось Б.У. купляти коробка не є дуже дешева

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Трудно щось на віддалі сказати, але так не має бути. Наскільки серйозний тріск то треба в живу слухати. Скоріше всього на якомусь синхронизаторі зуби посипались, аьо вилка задьньої виробилась.Як правильно замітили у верхньому пості може кінчитись клином коробки.

5. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    а якщо на холодну все працює добре, а вже потім починає харчати? і задня важко вмикається

6. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ну тоді поміняти масло

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну то спочатку перевір чи взагалі там є масло. попробуй як писали поміняти масло. Якщо нічого не зміниться то є підозра що якийсь з підшибників накрився і потягнув за собою або вилку або синхронізатор.

8. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    сьогодні купив масло в двигун і коробку, поміняю а там буде видно так вже мені не хочеться коробку скидати, але якщо нічого не вийде тоді прийдеться:sad:

9. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    а може проблема бути в зчепленні?

10. karlione

karlione Active Member

VW GOLF 3 1.6 1993р.
    Клубна карта:
    000068
    в принципі тут щеплення ні причому томущо ви пишите Що "при задньому ході в мене в коробці щось тріщить, але їде доре, передачі заходять добре окрім першої, щось дуже туго".Якщо сцеплення то воно б мало бути на всіх передачах якщо я не правий то поправте

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо задня втикається з хрустом - то зчеплення. (Принаймні на 1.3 точно) Для перевірки потрібно побавитися регулюванням тросика.

12. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    дякую за інфу, спробую відрегулювати

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)