Всім привіт взяв я гольф 3 1998р 1.8 МІ і при задньому ході в мене в коробці щось тріщить, але їде доре, передачі заходять добре окрім першої, щось дуже туго, незнаю чи особа жіночої статі змогла б її загнати , дуже вже мене турбує той тріск коробки, може хто зустрічався з подібною проблемою? Дякую!
я конечно не спец,треба тобі до майстра,вскрити коробку і дивитись поки не пізно бо то може бути серйозне, в мене гуділа коробка я катавя поки не заклинула і п..,казали що в мене там вже все перемололося і прийшлось Б.У. купляти коробка не є дуже дешева
Трудно щось на віддалі сказати, але так не має бути. Наскільки серйозний тріск то треба в живу слухати. Скоріше всього на якомусь синхронизаторі зуби посипались, аьо вилка задьньої виробилась.Як правильно замітили у верхньому пості може кінчитись клином коробки.
Ну то спочатку перевір чи взагалі там є масло. попробуй як писали поміняти масло. Якщо нічого не зміниться то є підозра що якийсь з підшибників накрився і потягнув за собою або вилку або синхронізатор.
сьогодні купив масло в двигун і коробку, поміняю а там буде видно так вже мені не хочеться коробку скидати, але якщо нічого не вийде тоді прийдеться
в принципі тут щеплення ні причому томущо ви пишите Що "при задньому ході в мене в коробці щось тріщить, але їде доре, передачі заходять добре окрім першої, щось дуже туго".Якщо сцеплення то воно б мало бути на всіх передачах якщо я не правий то поправте
Якщо задня втикається з хрустом - то зчеплення. (Принаймні на 1.3 точно) Для перевірки потрібно побавитися регулюванням тросика.