Замічаю дивні тріски під час поворотів, також коли проїзджаю десь 50 км за день деколи буває тріскає як починаю рух. шо то може бути? шрузи міняв.
Відповідь: тріск в ходовій... в мене в сильну жару теж дивні звуки при повертанні руля на місці або при повертанні руля про дуже помалому русі, але тільки в жару!
Відповідь: тріск в ходовій... яка частота тріску? Звідки звук? Не варто забувати, що в машині є 4 шруси.
Відповідь: тріск в ходовій... Гранати! Точно Особливо якшо при поворотах Система наступна - звонищ Петру (Бейлісу) в Автостоп і просиш 4 гранати... нефіг по 2 міняти... за роботу більше заплатиш.... 4-ри гранати хороших вийде шось в 800 грн вроді, + всі 4-ри пильника + смазка... + робота ітого десь в 250 у.о. може і вкладешся, зато буде спокій тисяч на 100 Не зробиш... то з часом розлетиться нах граната десь в дорозі і будеш викликати евакуатор... і платити ті ж самі гроші шоб до сервіса довезли, а коли довезуть то ..... звониш Петру (Бейлісу) в Автостоп .... ну і т.д.
Відповідь: тріск в ходовій... Як це 4????7 В мене недавно один вломався вже тянули на бкксирі але я точно памятаю шо купляв 1 я ж писав шо ен тіки на поворотах деаоли буває коли просто рушаю з місця.
Відповідь: тріск в ходовій... ШРУС - Шарнир равных угловых скоростей, це підшипники, що працюють під різними кутами. В машині як правило їх 4. 2 зовнішні і 2 внутрішні. Судячи з симптомів, 99% в тебе полетів один з внутрішніх. Міняй поки не пізно.
Відповідь: тріск в ходовій... 1% на подушки двигуна, счіплення, кпп, сайлентблок, втулки стабілізатора. Раджу тим не заморочуватися, а почати зі шруса.
Відповідь: тріск в ходовій... Гранати твої коштують хорошої фірми: твоя ціна зовнішня 200грн, внутрішня 215грн магазинна ціна зовнішня 274грн, внутрішня 289грн в комплект входить пильник смазка і хомути!
Відповідь: тріск в ходовій... на то всьо треба 200 баксів. тепер стоїть питання я міняв точно 2 можу взнати чи зовн чи внутрішні то тішо я міняв то вже міняти не треба?
Відповідь: тріск в ходовій... peGas я прихильник комплексних замін... Шоб потім не паритисть Так знаєш шо гранати нові і нічого тебе не колише
Відповідь: тріск в ходовій... Так шо бери 2 комплекти всьогоі плати на сервісі подвійну ціну за роботу вот і будуть твої гранати вічно ганяти !!! :grin:
Відповідь: тріск в ходовій... Travel чого подвійну? менше... шоб поміняти дві гранати ричаг знімається ж один раз
Відповідь: тріск в ходовій... мій майстер і так щасливий і поміняє за нормальну ціну і побажає щасливої дороги!