Проблема: Вклячаєш 1-шу,2-гу,3-тю і т.д. випадково (не нажимаючи) ставиш ногу на "муфту" і відчуваєш як вона трясеться!!!! Доречі така проблема присутня при будь-якій передачі!?:-?
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення скоріше всього зчеплення міняти треа. ти коли його останній раз міняв?
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення Поки що не міняв,бо машина в мене лише 2-3 місяці! А де можна перевірити зчеплення?
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення Можеш сам перевірити.Якщо по книжці-ставиш на 3 передачу і пробуєш рушати на середніх обертах, при норм щепленні повинен заглохнути. 2 спосіб -під час руху на 2 передачі дай різко газу, якщо мотор реве, а машина далі тупить то щепленню кінець.
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення Пробував,машина рве з під-себе мит"єво,я про 2-гу передачу.А 3-тя ... ще не пробував!
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення Тоді корзина процарапана, як правило міняють все в зборі,в твому випадку міняли тільки фередо,а корзину з виробіткою не рухали,а би на зиму лишив як є а на весну бажано поміняти.
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення Не розумію, звідки тут народжуються ідеї про заміну щеплення. Те, що трясеться педаль, означає, що неправильно натягнутий трос і вібрація мотора передається на відпущену педаль. Також може бути, що обід троса при відпусканні десь впирається в двигун.
Відповідь: Трясеться лапка сцеплення При першій можливості обов"язково огляну! А взагалі то мені напевно треба добряче обдивитися всі куточки під капотом а то чось багато в мене запитань виникає, а я ще і поїздити нормально не встиг!
При розгоні на будь-якій передачі вібрує педаль сцеплення, чим більше газу (оборотів) тим більша вібрація, якщо скинути газ і пустити накатом на передачі чи на нейтральній то вібрація відсутня. Що це може бути і як це вилічити?