тросік спідометра

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем GVM, 27 чер 2012.

1. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    підкажіть що робити... не можу запхати в коробку трос спідометра...що робити...

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    a. купити трос в комплекті з морковкою...
    б. купити трос саме для твого авто
    с. не лізти самому, а поїхати до спеціалістів.

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Була схожа проблема.
    Попередньому власнику зламало морковку і той кусочок морковки що заходить в корпес коробки залишився в дзюрці де він заходить (але власник мені сука не сказав).
    Тоже мучився, думав що не можу ніяк попасти пока не почав тикати туда викруткою і зрозумів в чому проблема.
    Взяв довгий самонарізний шуруп накрутив і витягнув.
    Після цього попав зразу.

4. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    Походу у мене втопилась морковка, що може бути...

5. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Так вот, не хотів вдаватись до подробностів в попередньому пості.
    Коли купив машину спідометр з одоматром не працював і через деякий час почало масло гнати по тросіку до панелі приладів.
    Подивився а та фігня на тросіку на яку вдівається морковка зламана і тримається на тросіку.
    Купив новий тросік з морковкою. Давай тикати в коробку і як вже писав вище не міг попасти і в один момент морковка злетіла і втопилася.
    Оказалось там мало бути стопорне кільце но на новому тросіку його не було і морковка продається теж без нього. Зливка масла результату не дала. Рішив їздити з тою морковкою. На другий день купив нову морковку зняв стопорне кільце з старого тросіка і відкручую тросік з коробки (закрутив просто так без морковки щоб масло не гнало) і ба морковка зажата перед самим отвором я акуратно довгим пінцетом її достав правда добряче покоцану.
    Такщо я думаю вона не спроста зроблена з мягкого пластику її шестерні мають легко перемолоти но це суто мая думка, треба питатив майстрів чим це може грозити коробці якщо вона десь там загуляє.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)