туге щеплення

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем huzul, 18 сер 2006.

1. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3
    в мене шось щеплення стало дуже тугим, то відбувалось поступово, все ваще і ваще було тиснути на педаль.... а тепре взагалі нога відпадає після півгодинної їзди....

що то може бути, бо я навіть не знаю вчому прикол з тим щепленням. може порадити якогось толкового майстра на то діло, або якшо то реально самому зробити, то в чому то може бути справа.

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: туге щеплення

пробуй не користуватися ним взагалі, втикай передачі без щеплення, жартую.
    Неможу нічого порадти, сорі...

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

майстер - Андрій на Липинського. Кажи що від мене.

4. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

а можна троха детальніше, де саме на липинського, і якшо можна то ше телефон Андрія.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

наскільки я розумію, то на липинського мається на увазі той сервіс шо фунциклює при шроті

Не знаю , який той Андрій майстер, оскільки ше ніразу коли мені шось треба було, він мені не зробив. І ладно ше якшо черга , ато просто "не хочеться"... Щоразу мусів їхати далі шукати сервіси

6. Vlad

Vlad Початківець

VW JETTA 1.9TDI 2007

Заміни трос зчеплення. можливо попадала водичка в оболонку і приржавіло а можливо виробилася втулка на коробці там де впирається грибок троса Щоб визначитись де конкрктно відєднай трос на коробці і поганяй його туди сюди буде йти туго однозначно заміна троса. Робота займає буквально 20 хвилин.

7. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

з тросом все ок, я його перевіряв і ше зматив, а от за тою втулкою треба подивитись.....

8. Vlad

Vlad Початківець

VW JETTA 1.9TDI 2007

Деколи буває трос протирає втулку і вгризається в матеріал коробки

9. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

а це навіть дуже реально... бо є таке враження шо той трос об шось треться...

10. huzul

huzul Active Member

VW Golf mk2 1987 1,3

блін та дурна втулка яка стоїть між салоном і підкапотною порожниною накрилась мідним тазом, втрісла падлюка і затискала мені трос...
    от тепер собі виточу новеньку стальну і всьо буде чікі....
    невже я буду тиснути педаль щеплення як всі нормальні люди без надмірних зусиль... блін мені в це не віриться :)

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Щоб усунути любий дефект у Фальцвагені, візьміть ВД-40 і попшикайте в лейбу Фольцвагена що на решітці.
    Цей прикол Флая мені найбільше сподобався :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

12. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

у мене теж було туге щеплення заливав масло в тросік, перевіряв його декілька разів, нічого не міг зробити поки не змінив на новий трос і все змінилось в один раз

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)