в мене шось щеплення стало дуже тугим, то відбувалось поступово, все ваще і ваще було тиснути на педаль.... а тепре взагалі нога відпадає після півгодинної їзди.... що то може бути, бо я навіть не знаю вчому прикол з тим щепленням. може порадити якогось толкового майстра на то діло, або якшо то реально самому зробити, то в чому то може бути справа.
Відповідь: туге щеплення пробуй не користуватися ним взагалі, втикай передачі без щеплення, жартую. Неможу нічого порадти, сорі...
Відповідь: туге щеплення а можна троха детальніше, де саме на липинського, і якшо можна то ше телефон Андрія.
Відповідь: туге щеплення наскільки я розумію, то на липинського мається на увазі той сервіс шо фунциклює при шроті Не знаю , який той Андрій майстер, оскільки ше ніразу коли мені шось треба було, він мені не зробив. І ладно ше якшо черга , ато просто "не хочеться"... Щоразу мусів їхати далі шукати сервіси
Відповідь: туге щеплення Заміни трос зчеплення. можливо попадала водичка в оболонку і приржавіло а можливо виробилася втулка на коробці там де впирається грибок троса Щоб визначитись де конкрктно відєднай трос на коробці і поганяй його туди сюди буде йти туго однозначно заміна троса. Робота займає буквально 20 хвилин.
Відповідь: туге щеплення з тросом все ок, я його перевіряв і ше зматив, а от за тою втулкою треба подивитись.....
Відповідь: туге щеплення а це навіть дуже реально... бо є таке враження шо той трос об шось треться...
Відповідь: туге щеплення блін та дурна втулка яка стоїть між салоном і підкапотною порожниною накрилась мідним тазом, втрісла падлюка і затискала мені трос... от тепер собі виточу новеньку стальну і всьо буде чікі.... невже я буду тиснути педаль щеплення як всі нормальні люди без надмірних зусиль... блін мені в це не віриться
Відповідь: туге щеплення Щоб усунути любий дефект у Фальцвагені, візьміть ВД-40 і попшикайте в лейбу Фольцвагена що на решітці. Цей прикол Флая мені найбільше сподобався :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: туге щеплення у мене теж було туге щеплення заливав масло в тросік, перевіряв його декілька разів, нічого не міг зробити поки не змінив на новий трос і все змінилось в один раз