HP Pavilion dv5 ніби потужний комп для домашнього користування, але останні кілька місяців почав сильно тупити. Зразу кажу, я не спєц, щоб власноруч його почистити чи що. Ситуація наступна. коли перевантажую, то працює швидше але за пів дня юзання знову тупить. Перегрів я б виключив. бо перезавантажуюсь і ніби все ок на 1-2 год.Колись в мене таке було на роботі зі сстарим буком, адмін взяв його на пів дня і все ок. По сутті: Хто може зробити ревізію буку. Підозрюю що всякі програмі підгружаються і тд. і т.п. П.С. Антивірус Dr.WEB 5.0 ліцензійний. весь час сам оновлюється. Проц 2,26 ггц 2-х ядерний, оперативка 3гб. Ліцензійна ВІСТА
А я б переустановив ОС! Оперативної пам'яті мало б хватати, але Віста її хаває досить серйозно... А як хочеш залишити - онови стару, так як вона ліцензійна, або встановити 7 Вінду! Також, Олег, спробуй поюзати стандартні засоби ОС: "Дефрагментація диска", "Очистка диска"... При натиснені Alt+Ctrl+Del в розділі "процеси" подивись що хаває саме більше пам'яті! ІМХО
Скачай програмку prcview (гугл знайде), запусти, зроби скріншот і вишли мені на мило, я скажу причину і скажу що робити.
Такої потреби немає. На скільки мені відомо ліцензійна Віста сама через нет оновлюється безкоштовно до ''Сімки''. Майкрософт визнали, 7 - є продуктивнішою, хаває менше ресурсів і має більш зручний інтерфейс.
Did you buy a PC running Windows Vista between June 26, 2009 and January 31, 2010? If your purchase qualified for our special upgrade offer*, here's how to get your copy of Windows 7 http://www.microsoft.com/windows/buy/offers/upgrade-option.aspx Вибираєш виробника і фпірьот February 15, 2010 – Last day to order Windows 7Upgrade Kit for eligible systems
маю і російську верссію і українську Діамонд = проблем немає, автоматом йдуть обновлення, можу зпрезентувати диск
Активатор працює на принципі заміни деяких файлів на відповідні від бетаверсії. Мені таке не канає ну типу кожні півроку переставляти. В тебе поідеї в Computer->Properties з самого низу пише скільки тобі ще її можна користувати. То все зборки які я з торентів теж думав скачати але шось мене від тих зборок верне по-перше теми гламурові шо аж тошнить ніфіга неюзабельні (картинки всюди контрастні, шрифти маленкі і кучеряві). Коротше після експериментів з ХП в зборках пойняв шо моє то інгліш версія і основне шоби була з заводськими налаштуваннями без тюнінхів ) Думав може вже хто має активатор такий шо активує раз і назавжди.
активатор підміняє серійник під певного виробника. маю оригінальний образ RTM версії, стягнутий на перших порах виходу сімки ще до її офіційної дати продажу. (7600.16385.090713-1255_x86fre_client_ru-ru_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_RU_DVD-ZUKO.img) P.S. сам теж не довіряю різноманітним збіркам. ставлю збірки тільки для юзерів яким побільше гламуру подавай. до сімки ставив собі тільки оригінальну ХР SP3 VL, яка не потребує активації, бо є корпоративним варіантом.
девелопера видно з далека також юзаю тільки англ хрюшу. маю якусь сімочку англ, але шось вона дуже підозріла (не вводив ліцензійного ключа, але встановилась і нічо не питалось) такшо WANTED Win7 Ultimate Eng активована і нормальна зборка
Якшо в кого є Ультімейт Англійська теж буду вдячний. Наразі маю англійську Enterprise (то саме шо Ultimate тільки спосіб активації тільки через сервак з ключами) в мене не хоче активовуватись але в всіх моїх друзів активовується на ура правда на 180 днів а там знов треба активовувати.
так і має бути. тріал можна, якщо не помиляюсь, до 3-4 рази продовжувати на 30 днів. Я на тріалі близько 2 місяців працював. потім чомусь валідацію система перестала проходити і прийшлось активатором її активовувати.
Слухайте, активатори! Почитайте пліз тему! 7-му вінду я б поставив, але прийшов до висновку що мені і ВІСТИ хватає, просто вона почала жахливо тупити. Я так зрозумів, що leopold зрозумів мене
Олег, якщо ноут підключений до інтернету можу по віддаленому доступу глянути що не так, але уже завтра. P.S. адміністрація, розділіть тему, активатори лишаєм фпакоє!
Олег маєш на компі якусь тварину яка загружає проц або память треба глянути вживу на то все діло. Притяни на зліт будем пасматрєть.