Тупить ноутбук HP Pavilion dv5

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Олег М., 1 лют 2010.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    HP Pavilion dv5 ніби потужний комп для домашнього користування, але останні кілька місяців почав сильно тупити.
    Зразу кажу, я не спєц, щоб власноруч його почистити чи що.
    Ситуація наступна. коли перевантажую, то працює швидше але за пів дня юзання знову тупить. Перегрів я б виключив. бо перезавантажуюсь і ніби все ок на 1-2 год.Колись в мене таке було на роботі зі сстарим буком, адмін взяв його на пів дня і все ок.
    По сутті:
    Хто може зробити ревізію буку. Підозрюю що всякі програмі підгружаються і тд. і т.п.
    П.С. Антивірус Dr.WEB 5.0 ліцензійний. весь час сам оновлюється.
    Проц 2,26 ггц 2-х ядерний, оперативка 3гб. Ліцензійна ВІСТА

2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    А я б переустановив ОС! Оперативної пам'яті мало б хватати, але Віста її хаває досить серйозно...
    А як хочеш залишити - онови стару, так як вона ліцензійна, або встановити 7 Вінду!
    Також, Олег, спробуй поюзати стандартні засоби ОС: "Дефрагментація диска", "Очистка диска"... При натиснені Alt+Ctrl+Del в розділі "процеси" подивись що хаває саме більше пам'яті!
    ІМХО

Останнє редагування: 1 лют 2010
    • Подобається Подобається x 1
  3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Скачай програмку prcview (гугл знайде), запусти, зроби скріншот і вишли мені на мило, я скажу причину і скажу що робити.

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    в мене Павільон дв7, так що по твому можу допомогти без проблем, маю всі необхідні проги.

5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    постав сімку і не юзай ту вісту(якщо потрібно поможу переставити вінду,абож дам диск).

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Такої потреби немає. На скільки мені відомо ліцензійна Віста сама через нет оновлюється безкоштовно до ''Сімки''. Майкрософт визнали, 7 - є продуктивнішою, хаває менше ресурсів і має більш зручний інтерфейс.

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Did you buy a PC running Windows Vista between June 26, 2009 and January 31, 2010? If your purchase qualified for our special upgrade offer*, here's how to get your copy of Windows 7
    http://www.microsoft.com/windows/buy/offers/upgrade-option.aspx

Вибираєш виробника і фпірьот

February 15, 2010 – Last day to order Windows 7 Upgrade Kit for eligible systems

• Подобається Подобається x 2
  8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    доречі хтось має ліки до 7-ки ? в мене ентерпрайз то кожні півроку переставляю

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Пиши мило в ПП. Відправлю.

10. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    маю активатор. уже з вересня стоїть сімка і апдейти ідуть.

11. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    маю і російську верссію і українську Діамонд = проблем немає, автоматом йдуть обновлення, можу зпрезентувати диск

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Активатор працює на принципі заміни деяких файлів на відповідні від бетаверсії. Мені таке не канає ну типу кожні півроку переставляти. В тебе поідеї в
    Computer->Properties з самого низу пише скільки тобі ще її можна користувати.

То все зборки які я з торентів теж думав скачати але шось мене від тих зборок верне по-перше теми гламурові шо аж тошнить ніфіга неюзабельні (картинки всюди контрастні, шрифти маленкі і кучеряві).
    Коротше після експериментів з ХП в зборках пойняв шо моє то інгліш версія і основне шоби була з заводськими налаштуваннями без тюнінхів :))

Думав може вже хто має активатор такий шо активує раз і назавжди.

13. GDM

GDM Active Member

активатор підміняє серійник під певного виробника. маю оригінальний образ RTM версії, стягнутий на перших порах виходу сімки ще до її офіційної дати продажу. (7600.16385.090713-1255_x86fre_client_ru-ru_OEM_Ultimate-GRMCULFREO_RU_DVD-ZUKO.img)

P.S. сам теж не довіряю різноманітним збіркам. ставлю збірки тільки для юзерів яким побільше гламуру подавай. до сімки ставив собі тільки оригінальну ХР SP3 VL, яка не потребує активації, бо є корпоративним варіантом.

Останнє редагування: 2 лют 2010
  14. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    девелопера видно з далека :)
    також юзаю тільки англ хрюшу. маю якусь сімочку англ, але шось вона дуже підозріла (не вводив ліцензійного ключа, але встановилась і нічо не питалось)
    такшо WANTED Win7 Ultimate Eng активована і нормальна зборка

Останнє редагування: 2 лют 2010
  15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    вже маю один активатор від Нюмана давай ще свій докупи. В ПП мило дам.

16. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Якшо в кого є Ультімейт Англійська теж буду вдячний.
    Наразі маю англійську Enterprise (то саме шо Ultimate тільки спосіб активації тільки через сервак з ключами) в мене не хоче активовуватись але в всіх моїх друзів активовується на ура правда на 180 днів а там знов треба активовувати.

17. GDM

GDM Active Member

так і має бути. тріал можна, якщо не помиляюсь, до 3-4 рази продовжувати на 30 днів. Я на тріалі близько 2 місяців працював. потім чомусь валідацію система перестала проходити і прийшлось активатором її активовувати.

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Слухайте, активатори!
    Почитайте пліз тему!
    7-му вінду я б поставив, але прийшов до висновку що мені і ВІСТИ хватає, просто вона почала жахливо тупити.
    Я так зрозумів, що leopold зрозумів мене ;)

19. GDM

GDM Active Member

Олег, якщо ноут підключений до інтернету можу по віддаленому доступу глянути що не так, але уже завтра.

P.S. адміністрація, розділіть тему, активатори лишаєм фпакоє!

20. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Олег маєш на компі якусь тварину яка загружає проц або память треба глянути вживу на то все діло. Притяни на зліт будем пасматрєть.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)