тупить при розгоні

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Назарко, 16 бер 2016.

1. Назарко

Назарко Початківець

PASSAT B4 2.0I
    народ допоможіть вирішити проблему!!!!Пасат б4 мотор 2е при розгоні тупить таке враження ніби машину щось тримає а як оберти набираються більше 3 тисячі прореває

Вкладення:

2. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Ти до інжекторщика не заїжджав недавно? Може хтось до двигуна лазив і прикрутив тобі подачу палива\ повітря?

А як на холостих працює?

Як варіант можна попробувати відрегулювати подачу палива \ повітря - на фото у цих двох місцях:

2E_specialty_001.png

• Подобається Подобається x 1
  3. Назарко

Назарко Початківець

PASSAT B4 2.0I
    на холостих все добре працює а лазити точно до мотора не міг ніхто.
    ще кажуть що може бути бензонасос не докачувати але перевірити немаю як було б добре в когось позичити і поставити тоді буде видно,як що проблема в ньому то би вже купив

4. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    При бажані і можливості можу свій запропонувати - у мене повністю робочий, але за тобою зняти <-> поставити :)

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Мав таке на Джетті з мотором 2Е. В моєму випадку були на початку перетерті доріжки в воздухомірі, після заміни воздухоміра поїхала.
    Краще також в когось позичити робочий, щоб підставити і попробувати. А насос думаю тут нідочого, раз на середніх і високих обертах їде.
    Як розхід по місту, на малих обертах?

• Подобається Подобається x 1
  6. Назарко

Назарко Початківець

PASSAT B4 2.0I
    на холостих все добре працює а лазити точно до мотора не міг ніхто.
    ще кажуть що може бути бензонасос не докачувати але перевірити немаю як було б добре в когось позичити і поставити тоді буде видно,як що проблема в ньому то би вже купив
    напиши в приват свій номер або набери до мене 0967867521

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Бензонасос би після 3х тисяч би недавав палива тим більше, а тут навпаки.
    Дорожки на воздухомірі - може бути. Його можна вскрити і посунути бігунок тоді він побіжить по непротертій частині.
    В мене таке наблюдалось при встановленні нової лямбди - вприск треба під неї настроїти, довелося тимчасово відключити. Можеш і в себе спробувати.

8. Назарко

Назарко Початківець

PASSAT B4 2.0I
    я вже все вирішив проблема була в насосі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)