народ допоможіть вирішити проблему!!!!Пасат б4 мотор 2е при розгоні тупить таке враження ніби машину щось тримає а як оберти набираються більше 3 тисячі прореває
Ти до інжекторщика не заїжджав недавно? Може хтось до двигуна лазив і прикрутив тобі подачу палива\ повітря? А як на холостих працює? Як варіант можна попробувати відрегулювати подачу палива \ повітря - на фото у цих двох місцях:
на холостих все добре працює а лазити точно до мотора не міг ніхто. ще кажуть що може бути бензонасос не докачувати але перевірити немаю як було б добре в когось позичити і поставити тоді буде видно,як що проблема в ньому то би вже купив
При бажані і можливості можу свій запропонувати - у мене повністю робочий, але за тобою зняти <-> поставити
Мав таке на Джетті з мотором 2Е. В моєму випадку були на початку перетерті доріжки в воздухомірі, після заміни воздухоміра поїхала. Краще також в когось позичити робочий, щоб підставити і попробувати. А насос думаю тут нідочого, раз на середніх і високих обертах їде. Як розхід по місту, на малих обертах?
на холостих все добре працює а лазити точно до мотора не міг ніхто. ще кажуть що може бути бензонасос не докачувати але перевірити немаю як було б добре в когось позичити і поставити тоді буде видно,як що проблема в ньому то би вже купив напиши в приват свій номер або набери до мене 0967867521
Бензонасос би після 3х тисяч би недавав палива тим більше, а тут навпаки. Дорожки на воздухомірі - може бути. Його можна вскрити і посунути бігунок тоді він побіжить по непротертій частині. В мене таке наблюдалось при встановленні нової лямбди - вприск треба під неї настроїти, довелося тимчасово відключити. Можеш і в себе спробувати.