Дорогі форумчани. 26.11.2006 року о 13:00 відбудеться Турнір по Російському Більярду у клубі "Дуплет", що на вул.Пасічній. Запрошені команди клубів: - Форд Фан Клуб - Фольцваген Клуб - Тюнінг Клуб - Шкода Клуб Спец.гості: представники офіційного дилера Форд Моторс Компані - "Велет Авто" УМОВИ Турніру: - Команди повинні складатися з 2 осіб. - Кількість команд від клубу не повинна перевищувати 2 (двох). - Участь у турнірі 30 грн. від команди - Цікаві призи переможцям. - Гра на вибуття. З повагою, орг.комітет Форд Фан Клубу.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду і знову неділя обід буду на роботі і вболіватиму за нашу команду до речі, САТ і Гуцул вже показали на що здатні, так що можемо і їх відрядити, якщо більше нема бажаючих
Відповідь: Турнір по Російському Більярду А... і то правда... є здоровий глузд у твоїх словах, Travel...:roll: Вдень, воно краще киї видно...:-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду ну і шо дорогші друзі, хто має бажання приймати участь, пропоную висунути дві команди від клубу, оскільки це збільшить шанси на виграш!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду шо то за пасивна реакція на більярдний турнір, я того не розумію!!!! пропоную цього тижня зробити з"їзд на більярді, попробувати, подивитись, шо і як, придумати кого виставити від клубу і всяке таке, не серйозно забити на таку акцію. треба шоб люди нас знали!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Так ми ж тобою домовлялися саме в цей день тойво, Гальфи тюнити...:-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду ага згадав, і ше треба маму на базар завести і і і і ше товот типу до церкви на вечірню службу піти!!!
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Точно, я і забув шо треба святу сповідь прийняти саме в той час. Дякую шо нагадав, Друзяко Travel!:-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Diamono, коли ж ти нарешті купиш собі Гальфа - дивись, злі Адміни поставили в нуль твою силу рейтингу через то...:-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Невже боїтеся програти? (гигиги) Народ, страх-страхом, але я впевнений що наш клуб складається із найсміливіших. Як кажуть, раньше сядєш-раньше вийдєш. Хто вовка бачив, той його не боїться. Тому прошу написати, хто буде: 1. Гуцул 2. Скіроко 3.
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Не треба путати страх з мужньою чоловічою обережністю, яка є чеснотою майже такою ж хорошою, як і любов до Гольфів. 8) Крім того, нам з Travelом треба ввійти в контакт з Всевишнім в цей день, даби подякувати йому про благодать Гальфів, яку він наслав на нас і попросити в молитвах приєднатися до VW клубу. :-D
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Тополь... та мені всеодно що в мене в рейтингу стоїть.. Форд на Вольцваген міняти не буду.. хоча можна би було купити якогось гольфасика для коханого чоловіка.. котрого не має :mrgreen:
Відповідь: Турнір по Російському Більярду ше САТ казав шо буде, але то тре його перепитати, чи в нього плани не змінились. .... нарешті якась реакція на мої коменти. люди, де ви?
Відповідь: Турнір по Російському Більярду Ти зробиш дурницю, коли купиш гольфа для чоловіка. Бачиш, Гольф є вершиною досконалості цього буття, ідеалом, результатом боротьби інь і янь, тому як тіко ти купиш двойку Гальфа коханому чоловіку - він вмить забуде родину, Форд клуб і сімейний затишок. Не роби цього, о добра Diamono.:-D