Дякую за підтримку!!!! Я тепер не тільки будівельник за освітою, менеджер по персоналу за напрямком, я тепер вже став татком. В мене народився син, назвали Маркіяном. Вага 3.100 кг, ріст 49 см, здоровий, лінтяй як татко, тобто їсть погано, виявляв інтерес при забиранні додому до Фольцвагена, значить росте потенційний учасник Фольцваген клубу.
Відповідь: Автомобільний ресторан Вітаю!!! Здоров*я малечі, хай росте на радість батькам, добре їсть і гарно спить! Ше й тьозка мій! _ _ _ адміни: відрізайте з 62 поста в окрему тему для привітання новоспеченого батька!
Відповідь: Автомобільний ресторан УРЯЯЯЯ, Вітаю!!! Хай швиденько виростає і вступає в ряди фанів ВВ. Звісно на радість батьків!!!
Відповідь: Автомобільний ресторан Вітаю татко! Хай малеча рочте здоровою, сильною, і приносить тобі тіик радість!
Відповідь: Автомобільний ресторан Ну нарешті! Вітаю, щоб ріс здоровим, рідко плакав сам спас і батькам давав спати!
Відповідь: Автомобільний ресторан Вібаю Татка ) головне щоб був здоровеньким, а ще дружині здоровя і якнайшвидше відійти після родів. І обом вам терпіння і сили недоспані ночі тепер гарантовані (пособі суджу у самого козак росте 4 місяці) так що будьте здоровенькими.
Відповідь: Автомобільний ресторан Опппа! Кіндеряка, вітаю! Ти молодець! Не збарахлив! Гарне ім'я! Як вибрали?