власне потрібні пружинні защолки, які притискають лампу до цоколя фари (лампа Н1). на ближнє світло. з дальнього не підходять. може хто має побиті фари, куплю за пиво. :D бо шроти окремо не продають, а у мене вони чомусь послабли і не тримають лампу в цоколі, від чого слабіє світло.
Підігнути не вдається. Все одно лампи не притискають. Мені здається що вони у мене не рідні чи який з ними чорт. Фото ввечері закину.
А ну ясно 1h6941160 http://vw.auto-spares.ru/GO/1994/121/9/818782-818868/?img_name=094130121 На екзісті по оригіналу вони коштують 30 грн шт Хе-хе Нажаль не поможу. В Г2 похожі але не такі.
з однієї сторони тупо влом платити по 30 грн. за кусочок дротика. а з другої, я все таки не впевнений, чи мої такі як мають бути чи ні. ніхто не може зняти й сфотати свої для порівняння?
Велике велике дякую нашому одноклубнику Doctor за те шо він мені віддав свою розбиту фару. Як не дивно, але проблема виявилась не тільки в пружинках, а й в самому цоколі. Як бачите на фото, площина цоколя, якою він мав би прилягати до фари, фомусь зверху і знизу відігнулася, внаслідок чого пружинка не прижимала лампу в цоколь, як її не гни і шо з нею не роби. причому однаково на обох фарах. Яка була причина того, що цоколі так деформувалися, я так і не розумію. Пробував відігнути назад, нічого не получається. Трохи натиснути - тріскає. Хіба шо треба гріти. Але яка сила їх так загнула, хз. Хіба там лампи 150 Вт до мене стояли чи шо? Також пружинки, які притискають лампу, стали якісь в"ялі, зовсім не пружні. Таке вращення шо вони конкретно перегріті чи що. Але завдяки Doctor я мав змогу уважно дослідити все деталі фари, причому і ззовні і зсередини (що дуже важко зробити на машині і при наявності скла на фарі), і одна фара у мене уже ожила. Лампа стала в фокус, контакт чудовий, світло появилося то що треба. Залишилося те ж саме зробити на другій фарі. Тому народ, закликаю, допоможіть знайти ще одну розбиту фару з Пассата В4, Гольфа 3 або Венто !!!!! Потрібен щоб був цілий цоколь на лампу ближнього світла з пружинною защіпкою. з.і. також хочу сказати, що повністю розібрався з будовою фари. тому якшо у когось будуть питання по розбору або регуляваннях фар, запитуйте.
в мене є розбита фара ліва від венто, але не знаю, чи щось тобі звідти цікаве можна буде витягнути... якщо цікавить - тел. в приват..
якщо не сильно зам"ята, то може цілком знадобитися. пружинка я думаю є полюбе, а чи цілий цоколь, можеш глянути, вище є фото. якщо фара не потрібна, і можеш відправити на Франек "як є", то буду вдячний. з.і. Я там тобі писав по з/ч до Венто, якшо цікаво, маякай.
ок. вигребу з температур і грипів - доберусь до авто - подивлюсь. якщо буде що - зніму і відправлю...