У Львові екіпажі ДАІ вперше будуть змагатися з цивільними екіпажами у вправності керувати автомобілем. До Дня Незалежності України за сприяння Львівської міської ради Галицький автомобільний клуб спільно з УДАІ УМВС України у Львівській області організовує ралі на серійних легкових автомобілях "Львівське рондо 2009", Детальніше тут http://news.lvivport.com/content/view/2416/27/
переможця буде визначено за меншою сумою штрафу. Пяні водії будуть дискваліфіковані. Бій буде чесним.
у був в той час (випадково) коли та шняга відбувалася на стойлі Південного ринку. Було як було, не скажу що цікаво чи не цікаво, просто було. Рвали машинки більш та менш професійно. Єдине я собі запитував, як грубі даїшники умудряються так розганяти Ланоси свої :D
Ага, мені теж цікаво. Єдине що чув - даїшники спалили в нуль щіплення на своїй службовій октавії При тому що на слаломі це взагалі зайвий вузол, головне газ, швидка кпп, руль і гальма
Я в це невірю, в когось з начальників дружина на Октавії собі щеплення спалила, і тут такий привід замінити щеплення на власній машині за державній кошт. Думаю хтось ще пару комплектів гуми собі пригрів.