У мене в картер потрапляє бензину чому проблема? Підкажіть

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем xmarka5, 6 січ 2011.

1. xmarka5

xmarka5 Початківець

Volkswagen Pasat Б2
    залив 5 літрів бензи проїхав 5 км і закінчився бензин я перевірив уровень масла а він зашкалює оказується весь бензин у картері в маслі...

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    не засмічуй інші теми, ось тут створив - і отримаєш відповідь!
    А для початку, потрібно хоч про машину детальніше розказати, який номер мотору, яка коробка передач, і таке інше - це набагато покращує наші телепатичні здібності ;)

Останнє редагування: 7 січ 2011
  3. xmarka5

xmarka5 Початківець

Volkswagen Pasat Б2
    Перепрошую) Volkswagen Pasat B2 , 1985р, 1.6 мотор карбюратор.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну в того крокодила стоїть бензонасос подібний до жигулевського..... і коли там пробиваються мембрани бензин через шток попадає у картер.... Міняй мембрани на насосі

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не всі насоси були розборні.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Та я вже не памятаю .... дуже древня машина...але проблема точно в насосі колись таке мав...тоді тре міняти насос. І здається його тоді і поміняли на жигулівський....

7. TopShot

TopShot Новачок

vw Golf-2
    Так коли пробиває мембрана , в насосі , то рівень скаче різко + стає мокро в місті кріплення насоса до мотора .
    А скажіть який ще варіант може бути , коли рівень піднімається , дуже незамітно і повільно , десь в районі за півроку при їзді 1-2рази в тижденьт , до максимуму (поділки ). Чи можливо таке , через погані свічки ?
    Насос впринципі відпадає , бо при одному переїзді в 400 км рівень непіднявся , а може і трошки взяло масла + зпід кріплення насоса , бензин непросочується (насос ноновий )

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ну тоді можливо ОЖ (охлаждайка) пішла в масло, хоча частіше навпаки.

9. TopShot

TopShot Новачок

vw Golf-2
    Колік масла незмінений (чув шо має змінитись ) . Масло стає рідшим , і здається попахує бензином

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Попробуй зніми трубку вентиляції картера при робочому двигуні відведи в сторону і піднеси сірник до газів- якщо спалахне то бензин в маслі( правила пожежної безпеки), якщо не спалахне .... то хтось тобі доливає масло в двигун..))))))))))))))))

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    шось я чесно кажучи не ризикнув би такий тест проводити :nea:

12. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    зняти трубки з насоса в одну подати повітря а другу закрити.повітря подавати на вхід.якщо повітря кудись тікає це діафрагма.

13. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    десь читав, що щуп з краплиною масла потрібно піднести до сірника, якщо спалахне то бензин. якось так...

14. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    рівень масла може звільшуватись з 3-х причин.
    1)пробита діафрагма бензонасоса.
    2)тріщина головки або прогнила прокладка між водяною та маслянною рубашкою (буває дуже рідко) тоді коли витягнеш щуп ,або кришку заливної горловини то на них буде білий наліт.
    3)його хтось туди доливає!!!!!:D

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    а може простіше? наприклад троїть? а може вже дійшло до того, що ОР попадає в картер? а може... ще казна що може бути.

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Там нічого страшного (обережним звичайно треба бути) випари бензину ідуть у суміші з відпрацьованими газами... і воно легенько пухкає. На жигулях то був перший тест на провірку діафрагми насоса ... щоб сильно нічого не видумувати.

17. TopShot

TopShot Новачок

vw Golf-2
    Так , Троїть

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    І що тут думати, мотор то вже не новий, і бензу з того циліндра він не може викуинути повністю у випускний колектор, тому вона і просочується в картер до масла. Позбудься троїння, і буде тобі щастя.

19. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    !!!!!!!!!!! :D

20. TopShot

TopShot Новачок

vw Golf-2
    Я впринципі , так і думав , але так як ,я ше зовсім "зелений" шофер , то більше вірю людям зі стажем , чим самому собі :)
    Хлопаки , дякую всім за , проявлену увагу , до мого питання , і поради ... Буду шукати причину "травленя" , а там буде видно вже ...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)