Удар при перемиканні з 1-ї на 2-гу передачу

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Player, 20 вер 2010.

1. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    При витисканні щеплення для перемикання з 1-ї на 2-гу передачі виникає удар (здається що злівої сторони підкапотного простору). Чи може таке явище відбуватись через розбовтані шруси (внутрішні)?

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Може і не тільки через зовнішні.

3. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Які ще можливі причини??????

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Було в мене таке. Ліва подушка люфтила, затянув болт тугіше і все пропало.

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    а якщо плавніше щеплення вижимати??? удар буде???? бо маю такуж проблему... автоінструктор сказав що я тах хер..о перемикаюсь і швидко кидає щеплення ? чи всеж подушка?

6. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Ще можливий люфт диференциала.
    То коробка - без розборки не лікується.
    Перевір подушки , потім шруси , потім коробку ( залізь під машину і покрути піввісі - побачиш де люфтить )

7. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Сьогодні перевірив подушки двигуна - все ок! Крутив за піввісі - у внутрішньому лівому шрусі шарики аж дзвенять! Завтра купую нові шруси - замінюю і сподіваюсь, що удари зникнють. Дякую за поради!!! :)

8. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Шруси успішно замінені, але удар при перемиканні не зник - значить таки диференціал дає про себе знати. Проблема не критична?

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Міняв сьогодні масло і фільтра в знайомого, він заодно зробив діагностику ходової, виявив також достатній люфт диференціалу (хоча при рушанні і переключенні передач стуку я не відчував). Приходила людина, яка займається коробками і сказала: люфтить через виробітку пальця диференціалу, ціна пальця на мою машину не дорого, але кажуть його важко знайти окремо і ще важче міняти (потрібно висверлювати або ін.чином знімати, бо він там впресований). Більш реальніше замінити разом із диференціалом, але це суттєво дорожче виходить. Хочу почути чиюсь думку, хто стикався з таким, або в тому орієнтується. Дякую!
    На рахунок критичності - казали при сильній виробітці пальця диференціалу за деяких умов...може зламатись і продирявити коробку, тоді її під заміну :sad:

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А як на рахунок демпферних пружин на зчепленні?

Я б забив. Якщо їздить і не заважає значить все гут. Майстри тобі розкажуть... потім все поміняють, люфт залишиться і знов розкажуть що машина стара і треба міняти її.

• Подобається Подобається x 1
  11. Player

Player Початківець

vw golf-2, 1.3 MH 86р.
    Чи може розбитий рульовий наконечник створювати глухий одноразовий удар при вижиманні щеплення?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)