Наскільки я пям'ятаю, то в правилах форуму пише що теми можна писати тільки українською і російською мовами. Про азірівську нічого не пише.
Думаєш, тут хтось розуміє, про що він говорить? Треба Азірова кликати за перекладача, тоді може кріза мінєт
Друзі, рагулі не рагулі, але мені здається, що вчити людей в такому тоні теж немає ніякого сенсу. Ніхто не зрадіє і не визнає своєї вини якщо його звинувачують публічно. А ми всі помиляємось. Тому як на мене є два ефективних варіанти: написати приватно у не образливій формі або промовчати і піти далі.
О, ні-ні! Якби той гість, який зайшов до нас на Форум, почитав принаймні дві-три теми, то він би відразу зрозумів, що в нас таких слів у такому тоні просто не вживається... Якби MARTINI став йому писати в приват, розшаркуватися перед ним, толку не було б ніякого. А так колєга капку побаниться, вийде звідти зовсім іншою людиною, а ми його, чистенького, радо зустрінемося на виході
МАРТІНІ все правильно зробив!!!! нема різниці до кого він це б сказав!!! за таке треба зразу в пику!!! Я по житті можу такі вислови в свій адрес дозволити тільки найкращим друзям, і то жартома, а чужих товчу зразу в пику!