:?:в мене тріснула гума(чи шо то?) яка обводить люк, щоб не протікав. питання де можна дістати такий самий, або де б мені то зробили:?::?::?:
Відповідь: проблемка А в тебе 1 розрив, чи 2? 1 передбаченний ШТАТНО. Якщо другий, то погано. Шукай на шротах от с цього списку: http://www.elcats.ru/fullinfo.asp?pid=03F3A8E7&flag=50333724&marka=Volkswagen Бо ціна на новий тобі не сподобається. http://www.exist.ru/resultr.asp?pcode=321877209A&fcode=008&sr=45
Відповідь: проблемка 1 розрив, то так повинно бути. Якщо хочеш зменіти, то нема гарантії, що на шроті вона буде краща за твою. Так, нова вона стоїть трохи більше 70 уо.
Відповідь: проблемка Антоха Скотч дешевше і надійніше 1,35 грн :mrgreen: а тепер по темі... та гума ще паяється (клеїться) і це коштує до 20 грн, чув вже про таке, робили пацики....
Відповідь: проблемка головне настрашити люк що заклеїш його скочем і він відразу перестане текти... а тепер подумай, він тік і перестав, НЕ ПОЧНЕ знову? може усунути причину?
Відповідь: проблемка ти ше прочитай тему про сигнал, ухохочешся П.С. Во ізбіжання нового топу, хто сьогодні йде на пиво???
Відповідь: проблемка вже пізно старий... я зрулюю за дружиною, раніш тре було бити в пивні колокола... :-( а шо там з сигналом, ремонтується также само, підходиш до нього з трьома фазами і він настрашиться і буде фафакати :mrgreen:
Відповідь: проблемка Ів Енслер режисер Вадім Сікорский сценографія Олесь Дзиндра прем"єра "виставка еротичного мистецтва "ЄЇ"
Відповідь: проблемка ігор сікорський - жив в києві, комуністи його харили то він втік в штати і там придумав вертольот - зокрема легендарний Хюві на якому американські солдати літали в Вєтнамі.
Відповідь: проблемка Тріснуло кріплення то криши карбюратора(передньої, тримаєтся тільки на другій кришці), може в когось є запасна, чи де то можна купити???
Відповідь: проблемка вирішив сьогодні покрутити мотор, на шо він мені відповів... Після їзди, скинув на нейтральну, а мотор заглох, мусив підгазовувати шоб тримався, ще чувся стукіт з мотора. машина потім постояла пару хвилин і заспокоїлась. Що то можу бути??? П.С. Кляну карб і майстра який не хоче за то взятись.