Ущільнювачі дверей на гольф2 3 дв = Лада Калина

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Shpuganich, 11 вер 2010.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Привіт всім нарив інфу в неті що підходять від Лади Калини ущільнювачі дверей, можливо хтось пробував такий варіант і цікаво хоть приблизна ціна.

2. Oleg777

Oleg777 Початківець

VW Golf II 1.6 1988
    Привіт.На зеленій (базар) продають на метри.29гр.за метр ущільнювача.Собі не купував.

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Тоді питання, а скільки метрів треба))))

4. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Поміряй на машині та будеш знати.

5. Pazzi_tiff

Pazzi_tiff Active Member

VW Golf II GL 1.6 1986
    від 8-ки підходить по довжині,але він не закриває шпар між пласмасою на стойці даху!! І взагалі скільки я читав на G2C нема таких ущільнювачів щоб ідеально піходили!!!

6. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Спробувати можна рідні взагалі ніякі, як встановлю відпишусь про враження.

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ущільнювачі потрібні такі як на ГАЗель, вони мають бортик який закриває обшивку, але потрібно непрогадати з товщиною(жорсткістю) ущільнювача, тобто з тією частиною яка "зминається" при закриванні дверки. Найкращий варіант це коли в перерізі ущільнювач має лише одне велике коло, для прикладу в класиці йде велике коло потім мале(для жорсткості) яке приклеїне до U-подідного кріплення на кузов _Ооu_(примітивно та для ноглядності підійде). Зтаким ущільнювачем двері будуть закриватися з розгоном адже німці в той час вже контролювали зазори в кузовних панелях а наш автопром тільки зараз підходить до такого явища. Факт з життя при відновленні авто замінив старі ущільнювачі на нові то двері перестали нормально закриватися(треба грюкнути).

8. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    І як, пробував? Які враження? Чи щось інше шукав?

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Поставив від Газелі двері закриваються нормально, але при швидкій їзді по трасі чути гул але рукою не чути що сифонить(під час мойки тоже не затікає.) тому незнаю чи може ущільнювачі на вікнах старі поки забив і їзджу так.

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Звукоізоляція краща стала? Де брав? По чому? Скільки пішло метрів? На шо клеїв? Звіт в студію!

11. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Кажу що шум є на трасі, брав по каталожному номеру, як писали на рос сайтах найду напишу. Не садив нінащо гарно сідають і нічого клеїти не треба.

12. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    а можна бівльш детальніше.. куди їх ставив.. я розумію що ущільнювати двері.. але ніяк незбагну... як від газелі влізло в гольфа.. хоч приблизну фотку прикінь сюди, щоб то всьо побачити як виглядає?

13. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Та виглядає так як і гольфовский просто довший, лягає навіть в середині дуже добре.

14. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    ...от що значить писати без розділових знаків...

15. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Внутрішні ущільнювачі не є проблемою,на шроті ще можна знайти ідеальні оригінальні,я так і зробив.

16. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    А на якому шроті? В мене сильно двері задні протікають, наскільки бачу, якраз через зношеність ущільнювачів, бо водовідвідні канали чисті.

17. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Мене б також оригінал в хорошому стані цікавив.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)