Хочу замінити ущільнювачі в передніх дверях надумав поставити від ВАЗ 2108. Підкажіть чи можна обрізати нижню частину ущільнювача що прилягає до скла трикутного віконечка бо він цільни разом з ущільнювачем який проходить по периметру цього віконечка. Машина Passat B2.
Чесно кажучи я незосім зрозумів про який ущільнювач ти говориш? Ти маєш на увазі ущільнювачі бокових стекол(горизонтальні), чи ті які по периметру скла в дверці?
А чим тебе не влаштовує рідний? Він порваний чи дубовий чи ще щось. Взагалі потім може бути проблема з тим що вазівський може не чіплятися за кріплення, чи занадто плотно прилягатиме до скла(будеш рвати склопідіймач) - перевір без форточки чи нічого вище описаного не буде. В мого Г2 форточка йде окремо від ущільнювача тому, мабуть, якщо акуратно то обрізати можна.
Він і дубовий і старий. Той що біля форточки ще може бути бо вона "глуха", але я хтів поміняти його весь щоб був цільний а не з кусків
на шротах всі потріскані як і в мене (нема змісту), і там де скло вставляють шукав (на Зеленій біля ДБК, в Сокільниках) ніхто не має. Кажуть треба замовляти в магазинах. Але киди лише не звертався - всі пожимають плечима. Може хтось порадить хто може дістати ці ущільнювачі!