Увага! Крадуть машини

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем kym, 14 чер 2010.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Переглядав львіські форуми. Багато повідомлень про крадіжку машин. Давно вже такого не було. Нарахував біля 20 повідомлень з початку місяця. виглядає що донецькі пацани отримали добро на чистку в нашому регіоні. Тре пильнуватися бандити коло влади.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    При чому тут донецькі? Хочеш саказати, що всю кримінальну статистику у Львові роблять гості з Донбасу? У нас і своїх підарасів вистачає, які крадуть, кидають, вбивають і гвалтують. Я тобі навіть скажу, ми ще будь-якому регіону фору по криміналу дамо

3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Також замітив "надактивність" львівських злодіїв. Одна з недавно викрадених, до речі, була в нас застрахована (Шевроле Авео). Тут є 2 поради: 1) ставити в гаражах, стоянках і 2) страхувати.
    Як показує практика, мультлоки, сигналки і т.п.- коту під хвіст, всеодно викрадають...

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    В Франківську знайомий сьогодні казав що вкрали Прадо з гаража. Гараж був на ролеті з пультом, то мусора казали шо мабуть злодії зісканували сигнал, бо гараж був закритий, а машини тю-тю.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Принаймні руль блокувати треба на 90 повернувши...
    90% водіїв цього не роблять ніколи залишаючи авто.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    А хто коло влади...? Я не про виконавців - жуліків кажу. Думаю ні для кого не секрет що всі ті автокрадії і трьох машин не вкрадуть, якщо нема даху в поліції... там всі всіх знають. якщо якийсь неорганізований жулік хапне машину то його потім організовані жуліки шукають ..щоб конкуренцію не робив і прибутком ділився. Виконавці можуть бути місцеві або сусіди ...щоб зекономити на дорозі. Не вкрасти головне...головне продати і легалізувати потім. Так от чомусь то все активізувалось після того як розігнали Львівське МРЕО...А раз розігнали то нових поставили..... от і думайте звідки ноги ростуть і чи не донецькі поставили нову владу на Львівщині

• Подобається Подобається x 1
  7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Повністю тебе підтримую
    Минулого тижня тільки про це говорили що в Макіївці Донецької області викрили людей які займались легалізацією автомобілів, тобто робили "Клони" думаю всі в курсі що це таке. А також автомобілі які вже були готові до продажу. Без допомоги міліції (МРЕО) і їх бази даних ніхто нічого б зробити не зміг, але думаю що ланцюжок покривання тянеться набагато вище. Але таким займаються напевно по всій Україні.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Як це не сумно, але є інформація про те, що крива кількості автозлочинів прямо пропорційна до кривої політичних тенденцій.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)